Джерело Християнський форум «Джерело»
Праведний, як пальмове дерево, розпустить гіллє своє...
(Пс.92:12)
Джерело Поезія Рейтинг Форум
Сьогодні: 24 грудня 2024, 15:00

Створити нову тему Відповісти  [ 4 повідомлень ] 

Автор Повідомлення
Відсутній

Тема повідомлення: Меч і щока
36003
UNREAD_POSTДодано: 01 травня 2012, 07:35 

Стать: Не знати хто
Востаннє тут були:
22 липня 2012, 13:21
Написано: 5
Ісус казав: "а Я вам кажу не противитись злому. І коли вдарить тебе хто у праву щоку твою, підстав йому й другу" (Матфія:5,39). З іншої сторони, Ісус сказав: "а тепер каже їм хто має калитку, нехай візьме, теж і торбу; хто ж не має, нехай продасть одіж свою та й купить меча" (Луки:22,36). А Іван Христитель не заборонив воїнові бути воїном:Питали ж його й вояки й говорили: А нам що робити? І він їм відповів: Нікого не кривдьте, ані не оскаржайте фальшиво, удовольняйтесь платнею своєю (Луки:3,14). Що ж робити насправді?

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

Тема повідомлення: Re: Меч і щока
36009
UNREAD_POSTДодано: 01 травня 2012, 11:19 

Стать: Він
Востаннє тут були:
25 листопада 2024, 03:16
Написано: 4671
Віровизнання: християнин
krus написав:
З іншої сторони, Ісус сказав: "а тепер каже їм хто має калитку, нехай візьме, теж і торбу; хто ж не має, нехай продасть одіж свою та й купить меча" (Луки:22,36)
Але Ісус сказав далі: що виконатися на Мені має й це ось написане: До злочинців Його зараховано.
а пізніше відбулось ось що:
...як побачили, що має статись, сказали Йому: Господи, чи мечем нам не вдарити? І, один із них рубонув раба первосвященикового, та й відтяв праве вухо йому... Тоді промовляє до нього Ісус: Сховай свого меча в його місце, бо всі, хто візьме меча, від меча і загинуть... І, доторкнувшись до вуха його, уздоровив його. (Луки 22:49-51, Матв.26:52)

Отже, Ісус повелів їм купити меча не для того, щоб ним воювати, а для того, щоб виповнилося Писання.
krus написав:
Що ж робити насправді?
Я знаю віруючого міліціонера. Він насправді віруючий, і Бог йому дав роботу охоронника в банку. Так і працює, бо світло потрібне навіть у такій структурі.

А взагалі, якщо ви дитина Божа, то про такі речі краще запитати Небесного Батька, і Він вам скаже як поступати у конкретній ситуації. Адже, різні бувають ситуації, і якщо ви любите Бога, то Господь зробить так, що ви будете працювати в таких обставинах, щоб прославлялося ім'я Боже, незалежно від того чи з мечем, а чи без меча. Бог міняє не зовнішність, не форму, а серце людини.

Трава засихає, а квітка зів'яне, Слово ж нашого Бога повіки стоятиме! (Іс.40:8 )
+2
(2-0)

URL Догори
Відсутній

36014
UNREAD_POSTДодано: 01 травня 2012, 11:37 

Востаннє тут були:
06 серпня 2024, 11:49
Написано: 3325
Віровизнання: п'ятидесятник
Дивився подібний до теми фільм Отважные

У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.

Sola Scriptura– “Библия и только Библия”.
+1
(1-0)

URL Догори
Відсутній

36120
UNREAD_POSTДодано: 08 травня 2012, 04:58 

Востаннє тут були:
13 жовтня 2017, 04:39
Написано: 4006
Цитата:
Я знаю віруючого міліціонера. Він насправді віруючий, і Бог йому дав роботу охоронника в банку. Так і працює, бо світло потрібне навіть у такій структурі.

А чому "навіть у такій структурі"? :) Навпаки, поліцейських Слово Боже називає Божими слугами. Тож поліцейський - це найбільш підходяча професія для віруючих.

Хай благословить тебе Господь!
0
(0-0)

URL Догори
Поділитися: 
Відображати повідомлення за:  Сортувати за   
Вперед:  
Створити нову тему Відповісти  [ 4 повідомлень ] 

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: - і 0 гостей

©2006-2024 "Джерело"
Джерело