|
Сторінка 1 з 1
|
[ 5 повідомлень ] |
|
Теми без відповідей | Активні теми
Автор |
Повідомлення |
taras
|
Тема повідомлення: Піратське ПЗ: крадіжка чи ні? 33246 Додано: 26 жовтня 2011, 20:26
|
|
Стать: Востаннє тут були: 20 листопада 2016, 18:52 Написано: 12
|
Можливо, моє питання буде для когось забанальним, та все ж, статистика каже, що в Україні близько 80% всього програмного забезпечення, що є в користуванні є піратським, себто, отриманим нелегальним шляхом.
Розумію, що це важке питання, але чи спадало комусь з віруючих на думку принципово не користуватись нічим, що було зламано хакерами, а натомість обходитись або безкоштовними аналогами, або ж купувати ПЗ у відповідних місцях?
|
|
|
|
|
|
Братик
|
Тема повідомлення: Re: ПЗ: крадіжка чи ні це для християнина? 33248 Додано: 26 жовтня 2011, 20:30
|
|
Стать: Востаннє тут були: 13 жовтня 2017, 04:39 Написано: 4006 Звідки: MA-USA
|
В принципі, це крадіжка. Знаю таких віруючих, які принципово не користуються піратським ПЗ. Але тут є багато ньюансів, хай кожен поступає згідно свого сумління.
Хай благословить тебе Господь!
|
|
|
|
|
|
taras
|
Тема повідомлення: Re: ПЗ: крадіжка чи ні це для християнина? 33249 Додано: 26 жовтня 2011, 20:37
|
|
Стать: Востаннє тут були: 20 листопада 2016, 18:52 Написано: 12
|
Дякую, Братик. От моє сумління мені каже, що я давно вже, дякувати Богу, маю можливість купити практично все потрібне мені ПЗ, що й збираюсь невдовзі зробити. Взагалі-то технічних прогрес поставив перед нами масу зовсім нових і дуже складних по своїй суті спокус...
|
|
|
|
|
|
Братик
|
Тема повідомлення: Re: ПЗ: крадіжка чи ні це для християнина? 33251 Додано: 26 жовтня 2011, 20:47
|
|
Стать: Востаннє тут були: 13 жовтня 2017, 04:39 Написано: 4006 Звідки: MA-USA
|
Крадіжки теж бувають різними: можна піти вночі на сусідський город, назбирати яблук і на базарі продати, а можна просто з"їсти одне яблуко, яке саме закотилося до тебе в подвіря, або бідному назбирати для себе яблук, бо немає грошей. Торговці ПЗ теж нерідко обманюють, буває купуєш ПЗ, а воно нідочого. Або пропонують безкоштовно програму, а потім, коли скачав, виявляється, що треба платити, або продають твої дані. Віртуальний світ - це дуже неконтрольований світ, там діє закон не совісті, а технічних можливостей захисту-злому.
Хай благословить тебе Господь!
|
|
|
|
|
|
Бородатий
|
Тема повідомлення: Re: Піратське ПЗ: крадіжка чи ні? 36781 Додано: 13 липня 2012, 19:00
|
|
Стать: Востаннє тут були: 19 липня 2012, 23:44 Написано: 104 Звідки: Україна
Віровизнання: атеїст
|
Ця крадіжка - гріх, за неї ви будете вічно горіти в вогні
|
|
|
|
|
|