Джерело Християнський форум «Джерело»
Праведний, як пальмове дерево, розпустить гіллє своє...
(Пс.92:12)
Джерело Поезія Рейтинг Форум
Сьогодні: 08 липня 2025, 19:34

Створити нову тему Відповісти  [ 1533 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 103  Далі

Автор Повідомлення
Відсутній

Тема повідомлення: Re: Чи є народження дитини не від законного чоловіка гріхом?
28928
UNREAD_POSTДодано: 14 січня 2011, 00:03 

Стать: Він
Востаннє тут були:
27 січня 2011, 00:44
Написано: 26
Віровизнання: православний
sss написав:
Oleksіj написав:
Хіба в цих словах є злоба? Навпаки, хочу допомогти йому, адже про таке судити навіть праведним не під силу! Це лише мої думки. Якщо ти помітив, то я не дорікаю, а благаю, як і вчив нас Господь,
Вибач,але як на мене твої слова направленні на залякування-"покайся поки не пізно".В чому йому покаятись??Бо в нього виникають прості логічні запитання,на які глибоко віруючі люди не здатні дати відповідь??.Хіба така властивість людини як ставити запитання,не дарована нам тим же Богом в якого ви так глибоко вірите?Хіба і це не відрізняє вас від тварин?.То чому людина не повинна використовувати те що її відрізняє від тварин?Да,сплошні розчарування.От таким то знову ж таки вбогим виглядає це "християнство" в очах сторонніх людей,адже просте питання вважається як гріх у якому слід покаятись. :shock: :(

Може ще давай будемо питати про те, навіщо було дерево піднання добра і зра в раю, або хто такий Юда і для чого він був? Ми, що не можемо через свій гріх бачити діла Божі! Спочатку очистімся від гріха, а потім будемо питати для чого і навіщо Бог чинить недослідиме, розберімося спочатку в собі. Дуже гарно видно хто тут для пізнання істини, а хто для самовираження і для доведення свого "Я САМ", про яке перший був сказав денниця.

Доречі, ссс, ви не відреагували на моє питання, благаю, дайте мені відповідь:

"Чому Ісус відповів багатому юнакові: "Чого звеш Мене Добрим? Ніхто не є Добрий, крім Бога Самого.", а потім сказав "Я Пастир Добрий! Пастир добрий кладе життя власне за вівці."?"

Тож усе, чого тільки бажаєте, щоб чинили вам люди, те саме чиніть їм і ви. Мт 7.12
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

Тема повідомлення: Re: Ісус Христос - Бог
28932
UNREAD_POSTДодано: 14 січня 2011, 00:22 

Востаннє тут були:
06 серпня 2024, 11:49
Написано: 3325
Віровизнання: п'ятидесятник
Oleksіj написав:
Доречі, ссс, ви не відреагували на моє питання, благаю, дайте мені відповідь: "Чому Ісус відповів багатому юнакові: "Чого звеш Мене Добрим? Ніхто не є Добрий, крім Бога Самого.", а потім сказав "Я Пастир Добрий! Пастир добрий кладе життя власне за вівці."?"

Ми про це уже говорили, шукайте тут viewtopic.php?t=9&start=645

Sola Scriptura– “Библия и только Библия”.
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

28940
UNREAD_POSTДодано: 14 січня 2011, 07:34 

Востаннє тут були:
13 жовтня 2017, 04:39
Написано: 4006
Oleksіj написав:
Давно мене мучило питання, чому Ісус так відповів тому юнакові! Та от як почав читати цю тему, виникло бажання початати Слово Боже,і , ось натрапив на такий момент і заодно знайшов відповідь на своє давнє питання. Взагалі досліджую Біблію сам, проте не думаю що це досидь правильно...

І яка відповідь на твою думку?

Так яку відповідь ти знайшов?

Хай благословить тебе Господь!
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

28944
UNREAD_POSTДодано: 14 січня 2011, 11:39 

Востаннє тут були:
12 березня 2016, 14:53
Написано: 3916
Віровизнання: свідок Єгови
Oleksіj написав:
Може ще давай будемо питати про те, навіщо було дерево піднання добра і зра в раю, або хто такий Юда і для чого він був? Ми, що не можемо через свій гріх бачити діла Божі! Спочатку очистімся від гріха, а потім будемо питати для чого і навіщо Бог чинить недослідиме, розберімося спочатку в собі. Дуже гарно видно хто тут для пізнання істини, а хто для самовираження і для доведення свого "Я САМ", про яке перший був сказав денниця.
Олексію,ну про що ти ведеш мову??Не тобі вирішувати кому,коли і як ставити запитання??Якщо людину щось цікавить,то чому це є гріхом у якому слід покаятись поки не пізно??Бо ти собі так подумав??Також що то за відступ від запитання щодо покаяння до питань про дерево в Раю,Юду тощо.І ці питання якщо когось цікавлять,то слід просто шукати на них відповіді,без отих залякувань в гріху.Ну й також якось недокінця я зрозумів твій натяк стосовно того що ти пишеш-дуже гарно видно хто тут для пізнання істини, а хто для самовираження і для доведення свого "Я САМ", -.Що ти маєш на увазі скажи прямо.Хто тут є для самовираження і по чому це видно??
Цитата:
Доречі, ссс, ви не відреагували на моє питання, благаю, дайте мені відповідь: "Чому Ісус відповів багатому юнакові: "Чого звеш Мене Добрим? Ніхто не є Добрий, крім Бога Самого.", а потім сказав "Я Пастир Добрий! Пастир добрий кладе життя власне за вівці."?"
Я сподівався ти мені покажеш звязок одного з іншим,що б вказувало на те що Христос -один Добрий Бог.Ти ж це навів вроді як аргумент на користь Божественності Христа.Ну й я це як мені здалось спростував,чого власне ти не заперечив та й взагалі ніяк не прокоментував.То якщо ти питаєш про це,то чи це означає що ти недокінця розумієш суть сказаих слів Христа?,а також використовуєш аргументи в яких ти невпевнений?? :? :?

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

28952
UNREAD_POSTДодано: 14 січня 2011, 13:30 

Востаннє тут були:
01 грудня 2024, 22:59
Написано: 1346
Віровизнання: греко-католик
sss написав:
Oleksіj написав:
Ісус же йому відказав: "Чого зовеш Мене Добрим? Ніхто не є Добрий, крім Бога Самого... (Мр. 10.18)Я - Пастир Добрий! Пастир добрий кладе життя за вівці. (Ів. 10.11)
Я - Пастир Добрий, і знаю Своїх, і Свої мене знають. (Ів. 10.14)
От знову вже Олексій повертається до минулого і пробує це підвести під Тройцю.Питання 1-Олексію,чи ваш пастир у церкві є Добрим??Чи аостоли Петро або Павло,були Добрими пастирями??Ну звісно.То виходить що вони подібно до Ісуса,будучи так як і Він,Добримипастирями є одним Добрим Богом,адже ніхто не є Добрим крім Бога одного.Виходить так??Це знову приводить до простого нерозуміння слів Христа.Яким чином?- коли до нього звернулися цим виразом учителю Добрий-то Ісус заперечив запитавши "чого ти _мене_ звеш Добрим".Отож що він хотів цим сказати,адже дійсно його багато людей вважали добрим,як і сьогодні ви важаєте свого пастиря Добрим.Було б дуже дивним припускати що тут Ісус говорить сам про себе та при цьому спочатку заперечує це по віношенні до себе.Ну й робити висновок з того ,що в іншому місці Писання Ісус називає себе Добрим Пастирем і означає Що Ісус є тим Добрим Богом,це те саме що вважати таким же апостола Петра Богом Добрим через те що Петро був Добрим Пастирем.Сподіваюсь ви розумієте про що я.Ну й зрештою,якби Христос і був тим одним добрим Богом то Він би не докорив тому хто його назвав Добрим-"Чого звеш Мене Добрим"?Він би або промовчав або якось по іншому відреагував на це.А так він сказав що не він є Добрим а-"Ніхто не є Добрий, крім Бога Самого".Отож 1)Ісус заперечив те що його називали Добрим.-Так??2)Ісус сказав -"Ніхто не є Добрим крім Бога одного"-Так?Отже спочатку Ісус заперечує по відношеню до себе те що він добрий а потім підсумовує що тільки Бог є добрий.Невже є не зрозумілим це??Ісус не є одним Богом.А от що Ісус має на увазі називаючи лише Бога Добрим,адже кожен хто чинить добро є добрим,то нехай розповість Братік який похвалився,що відає про це.Тож давай Братіку відкрий нам це,я переконаний що ти знаєш це :)

Ваші помилки ссс:

1. Ісус сам сказав, що він Добрий Пастир
2. Ми вже розжовували, що

"то Ісус заперечив запитавши "чого ти _мене_ звеш Добрим".

ці слова можуть спокійно трактуватись так: Ісус не заперечив, а підтвердив, що Він добрий?
Типу так:
"Чоловіче, чого мене звеш добрим? Хіба не один Бог добрий?
Маєш рацію чоловіче..."

Ви ж семітизмів невраховуєте, ану поспілкуйтесь з євреями і помітите, що так вони говорять ніби-то неоднозначно, а насправді ж добре розуміють один одного. І Христос так і говорив до своїх, бо спочатку прийшов до своїх.

Чи не читали Ви, що Христос не вважав за захват бути рівним Богу (але насправді був, не тілльки рівним, а в ному перебуває повнота Божества тілесно) і прийшов до нас у приниженому вигляді, щоб далі знову Його Отець вивищив...

3.Ви прирівняли апостолів до Христа. :)
Випустивши першу главу послання Євреєям...

Помилка на помилці. Насправді після спасіння, люди, які в Ісусі Христі стають добрими, а краще сказати праведними, бооправдані його праведністю.
І добрими в Христі можуть стати лише якщо Він добрий.
А Він може бути добрий лише якщо Бог.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

28953
UNREAD_POSTДодано: 14 січня 2011, 13:35 

Востаннє тут були:
Oleksіj написав:
Ігорко написав:
Чи є народження дитини не від законного чоловіка гріхом? При живому чоловіку? Хто тоді є його мати?

І як тоді з позашлюбним сином Ісусом? і його матір"ю?

Побійся Бога, друже, таке думати, і, покайся поки не пізно!!! Бог чинить недослідиме...

Та поясніть же йому, що від другого чоловіка було б гріхом.
А Бог - не чоловік, так в Біблії записано :)
Або він вірить тому, що в Біблії записано, або нічого спілкуватись в цих гілках, бо вони основані на розгляді християських правд віри.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

28954
UNREAD_POSTДодано: 14 січня 2011, 13:36 

Востаннє тут були:
ссс, як там на рахунок архангела Михаїла, адже христос вище понад усіх ангелів. Якому з ангелів Бог сказав те, що в Євреїв 1 записано?

І ще до Вас одне питання:
"Скажіть будь ласка ссс, а Новий заповіт між ким складений і хто заповітник?"

На це прошу особливо уважно відповісти, бо від Вашої відповіді може залежати завершення цієї гілки форуму, тобто є можливість, що ми дізнаємось разому, хто є Христос.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

28960
UNREAD_POSTДодано: 14 січня 2011, 15:03 

Востаннє тут були:
Michail написав:
Ваші помилки ссс:
Ух ти,прям таки помилки.А ви підступна овечка Михайле.Неоглянешся як ви вжалите.Ну що ж помилки,то давайте розберемось чи так воно є.
Цитата:
1. Ісус сам сказав, що він Добрий Пастир
Ну і що??Тут мова йде за пастиря.Про що впершому випадку навіть не згадувалось.
Цитата:
2. Ми вже розжовували, що"то Ісус заперечив запитавши "чого ти _мене_ звеш Добрим".
ці слова можуть спокійно трактуватись так: Ісус не заперечив, а підтвердив, що Він добрий?
Типу так:"Чоловіче, чого мене звеш добрим? Хіба не один Бог добрий?Маєш рацію чоловіче..."
А оце вже лишнє припускати.Давайте будемо опиратись на те як написанно.Бо інакше ви ще не таке понапридумуєте.Отже якби так було як ви припускаєте, буцім Христос і був тим одним добрим Богом то Він би не докорив тому хто його назвав Добрим-"Чого звеш Мене Добрим"?Він би або промовчав(що б було зрозумілим) або якось по іншому відреагував на це.А так він сказав що не він є Добрим а-"Ніхто не є Добрий, крім Бога Самого".Ну й знову ж таки закликаю вас не тулити сюди місце з пастирем.Бо як видно мова про пастиря не йде.А лише обговорюється риса-доброта!!!Тому неприплітайте зайвого.Ну і всеж послухайте написанного-"щоб від нас ви навчилися думати не більш, як написано".То Михайле,не вигадуйте більш ніж написанно,бо інакше вас сміливо можна занести в число противників Божого Слова. ;-D ;-D
Цитата:
Чи не читали Ви, що Христос не вважав за захват бути рівним Богу (але насправді був, не тілльки рівним, а в ному перебуває повнота Божества тілесно) і прийшов до нас у приниженому вигляді, щоб далі знову Його Отець вивищив...
Читав,Михайле читав.Тілько не так як ви вигадував.Може перш ніж ссилатись на якісь слова поясните їх.Отож-"Він, бувши в Божій подобі, не вважав за захват бути Богові рівним".Коли Ісус був У Божій подобі??Чому то Бог має вважати за захват бути рівним Богові,він ж і так Бог??Також незрозуміло Ісус не вважав за захват бути Богові рівним,тобто рівним кому??Богу!-А хто це?Той же Ісус??Абсурд знову.Ісус не вважав за захват бути рівним сам собі :lol: :lol:.Гуморист ви Михайле,я вам скажу.Але від такого гумору сумно іноді стає,бо зневажаєте Слово Бога.От власне Бог через своїх свідків і виявляє ту ганьбу яка твориться з його словами. ;-D ;-D Прошу відповідати Михайле за свої слова.

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

28961
UNREAD_POSTДодано: 14 січня 2011, 15:23 

Востаннє тут були:
Michail написав:
3.Ви прирівняли апостолів до Христа. :)Випустивши першу главу послання Євреєям...
Поконкретніше Михайле,що саме з 1глави Євр я випустив.Я не порівнював Христа з апостолами,а писав що Петро приміром якому Христос доручив пасти овець,теж був Добрим пастирем.Чого ви не можете заперечити.То чи це означає,що і Петро є тим одним Добрим Богом,адже ніхто не є добрим крім Бога.А Петро теж Добрий.Відповідайте,а не виляйте до того що вам вигідно.
Цитата:
Помилка на помилці. Насправді після спасіння, люди, які в Ісусі Христі стають добрими, а краще сказати праведними, бооправдані його праведністю.
І добрими в Христі можуть стати лише якщо Він добрий.А Він може бути добрий лише якщо Бог
Ви фанатик Михайло раз таке пишете.Добрим є той хто виявляє просту рису доброту.Чи ви не зустрічали атеїстів добрих.То як,чи може через те що вони атеїсти,бо були так виховані,то вже є недобрими бо атеїсти??Ваша відповідь.Тому нічого тут придумувати якісь чергові теорії.Кожна людина яка чинить добро є доброю.Таким чином людина може виявляти на чию подобу вона сотворенна.Тому зрозуміло,що Ісус сказав що добрим є тільки Бог,бо він є джерелом доброти.А всі інші в тому числі і Ісус(Кол1:15) є лише певним відображенням Бога,отієї доброти,бо ми на його подобу сотворенні.Тож очевидними є помилки людей які говорять те чого неможуть обгрунтувати.Як бачимо ви таким і є.Лише теорії.Чого вони варті Михайле?Ну і всеж ,якщо ви з чимось незгідно то пишіть конкретно,та всеж навчіться вести мову на основу Писань. ;-D

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

28962
UNREAD_POSTДодано: 14 січня 2011, 15:42 

Востаннє тут були:
Michail написав:
ссс, як там на рахунок архангела Михаїла, адже христос вище понад усіх ангелів. Якому з ангелів Бог сказав те, що в Євреїв 1 записано?
Михайле,ну для чого переливати з пустого в порожнє.Я ж писав сотосно цього закиду-
Цитата:
Ну звісно.Ви вчергове демонструєте нерозуміння і цього питання.Архангел звісно вищий від будь якого ангела,бо є Архі-ангел.Невже так важко це збагнути?чи то так закаламутити??
Michail написав:
І ще до Вас одне питання:"Скажіть будь ласка ссс, а Новий заповіт між ким складений і хто заповітник?"На це прошу особливо уважно відповісти, бо від Вашої відповіді може залежати завершення цієї гілки форуму, тобто є можливість, що ми дізнаємось разому, хто є Христос.
То ви таку пастку мені прготували чи як.Уважно прочитайте 1Тим2:5-"Один бо є Бог, і один Посередник між Богом та людьми, людина Христос Ісус,".А ви тепер заперречте це.Якщо ні то,від Вашої відповіді залежатиме завершення цієї гілки форуму, тобто є можливість, що ми переконаємось разом ким є Христос-одним Богом чи лише посередником між Богом та людьми.То як? :?

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

28999
UNREAD_POSTДодано: 15 січня 2011, 16:30 

Востаннє тут були:
Я Вам не пастку готував, а логічне запитання, щоб Ви самі себе зрозуміли і не викручувались.
Так отже Ви кажете, що Христос не є тим самим заповідником?Лише один вислів з Біблії, який покаже, що саме Христос і є Богом і заповідником:

До Євреїв 9. 14 то скільки більше кров Христа, - який Духом вічним приніс себе самого Богові непорочним, - очистить наше сумління від мертвих діл, на служіння Богові живому!
15 Власне тому він і є посередник нового завіту, щоб - після того, як наступила його смерть для відкуплення гріхів першого завіту - вибрані одержали обітницю вічного спадкоємства.
16 Бо де є заповіт, мусить там наступити смерть заповітника.
17 Заповіт має силу лиш по смерті, він не варт нічого, поки живе заповітник.

Хто помер? Христос. Отже він і заповідник і посередник Заповіту...

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

29000
UNREAD_POSTДодано: 15 січня 2011, 16:31 

Востаннє тут були:
Нагадайте, будь ласка, сс де ВИ про Михаїла писали.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

29020
UNREAD_POSTДодано: 15 січня 2011, 19:50 

Востаннє тут були:
Michail написав:
Я Вам не пастку готував, а логічне запитання, щоб Ви самі себе зрозуміли і не викручувались.
Так отже Ви кажете, що Христос не є тим самим заповідником?Лише один вислів з Біблії, який покаже, що саме Христос і є Богом і заповідником
І знову з неточного перекладу сутті якого не розумієте.
Цитата:
До Євреїв 9. 14 то скільки більше кров Христа, - який Духом вічним приніс себе самого Богові непорочним, - очистить наше сумління від мертвих діл, на служіння Богові живому!
15 Власне тому він і є посередник нового завіту, щоб - після того, як наступила його смерть для відкуплення гріхів першого завіту - вибрані одержали обітницю вічного спадкоємства.
16 Бо де є заповіт, мусить там наступити смерть заповітника.
17 Заповіт має силу лиш по смерті, він не варт нічого, поки живе заповітник.Хто помер? Христос. Отже він і заповідник і посередник Заповіту...
Мг,он до якого ви дивного висновку дійшли.А хіба посередник може бути і заповітником заповіту??.Якщо ви трохи розумієтесь,то заповіт(угода) складаєть з двома стронами між якими є посередник,або без посередника.Тож посередник,якщо є,то не може бути якоюсь строною,бо він власне і є посередник.Інакше його б небуло потрібно!!Питання хто був посередником старого заповіту??Мойсей.То якщо ці слова застосувати до цього завіту старого-"Бо де є заповіт, мусить там наступити смерть заповітника",то що виходить що Мойсей і був тим заповітником,бо його укладав??.Також читаєм продовження віршів Євр9:24-Бо Христос увійшов не в рукотворну святиню, що була на взір правдивої, але в саме небо, щоб з'явитись тепер перед Божим лицем(Богом) за нас,.Ви розумієте суть цих слів??Христос перед кимось зявився і для чогось.То як заповітник зявився перед заповітником,сам перед собою??Абсурд Михайле.Тож зрозуміло Христос(посередник) зявився перед Богом(заповітником).Для чого?-"за нас".Чому?бо угода стала дійсною- він викупив своєю смертю людей які виявлятимуть віру у нього.Тому Бог прийняв ту жертву,завдяки якій( за посередництва якої) уможливилась ця угода(заповіт).Тож точний переклад цих слів все розставляє на свої місця--"Бо де є угода з Богом, там повинна настати смерть людини, яка її уклала".І власне такий переклад цих слів і підтверджує оте місце з Тим2:5,на яке я зіслався попередньо-"-"Один бо є Бог, і один Посередник між Богом та людьми, людина Христос Ісус,".Саме людина Христос!!Сподіваюсь тепер ви зрозумієте хибність своїх міркувань.Христос лише був тою людиною(посередником) яка уклала заповіт між Богом та людьми(або укладач заповіту)- "один Посередник між Богом та людьми, людина Христос Ісус,",а не заповітником,бо був посередником.Інакше слова про посередника немають змісту.Навіщо він,якщо він і є стороною яка складає заповіт.Тож не вдавайтесь більше до таких неграмотних кроків якими вловлюєтесь за якесь слово,сутті якого не розумієте та більш того не порівнюєте з іншими місцями Писання.Це дуже нерозсудливо як для вчителя(катехита).Отже або заперечуєте це та відповідаєте на поставленні питання,або визнаєте свою помилку і більш не вдаєтесь до таких кроків.Кінець кінцем пора вже трохи вчитись бути відповідальним,а не стріляти все підряд.Я чекаю.

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

29021
UNREAD_POSTДодано: 15 січня 2011, 19:56 

Востаннє тут були:
Michail написав:
Нагадайте, будь ласка, сс де ВИ про Михаїла писали.
Починаєте мені набрибати.Подаю втретє для людини з особливими потребами.Будьте всеж уважнішими.
Цитата:
Ну звісно.Ви вчергове демонструєте нерозуміння і цього питання.Архангел звісно вищий від будь якого ангела,бо є Архі-ангел.Невже так важко це збагнути?чи то так закаламутити??

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

29032
UNREAD_POSTДодано: 16 січня 2011, 00:59 

Востаннє тут були:
16 січня 2011, 14:56
Написано: 72
Віровизнання: християнин
sss.
Пусть само Писание говорит за НЕГО

1) Он есть тот же Иегова. Иоан.8:58. — "Я есмь". Он не говорит "Я был", но "Я есмь", т. е. "Сущий". "Иисус Христос вчера и сегодня и во веки тот же". Евр.13:8.
2) Он есть один из Троицы, по-еврейски Елогим или Творец. Кол.1:16.
3) Он есть "Альфа и Омега, начало и конец". Отк.1:8.
4) Он Всемогущ — "Вседержитель", "Бог крепкий". Отк.1:8; Ис.9:6.
5) Апостол Иоанн представляет Его "истинным Богом". 1Иоан.5:20; Иоан.1:1.
6) Фома называет Его Богом. Иоан.20:28.
7) Апостол Павел называет Его Богом. 1Тим.3:16. Фил.2:6.
8) Мария называет Его Богом. Лук.1:47.
9) Бог Отец называет Его Богом. Евр.1:8 сравни с Пс.44:7.
10) Царь Давид по вдохновению называет Христа Господом. Пс.109:1. (По-еврейски: "Сказал Иегова Иегове").
11) Пророк Исаия называет Христа Богом. "Бог крепкий". 9:6.
12) Евангелист Матфей называет Его Богом. 1:23 — "Еммануил — с нами Бог".
13) Господь Иисус Сам Себя представляет сатане как Бога. Мат.4:7. (Фарисеи осуждали Его за то, что Он считал себя Богом).
Еще другие доказательства, что Он Бог:
1) Он принимает поклонение, которое принадлежит только Богу. Мат.14:33. Сравни с Отк.22:8-9 и Деян.10:25-26.
2) Он прощает грехи. Map.2:5-11. Только Бог может прощать грехи.
3) Он держит все. Евр.1:3. Только Бог может это делать.
4) Он имеет всякую власть на небе и на земле. Мат.28:18. Это также принадлежит только Богу.
5) Он ходил по волнам. Мат.14:26.
6) Он смирял бури и волны. Лук.8:22-25.
7) Он исцелял больных и воскрешал мертвых во имя Свое. Лук.5:18-25.
8) Имел власть изгонять демонов. Map.1:23-27 и Лук.8:27-39.
9) Он творил много чудес, которые только Бог может творить.

+2
(2-0)

URL Догори
Поділитися: 
Відображати повідомлення за:  Сортувати за   
Вперед:  
Створити нову тему Відповісти  [ 1533 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 103  Далі

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: - і 2 гостей

©2006-2025 "Джерело"
Джерело