Джерело Християнський форум «Джерело»
Праведний, як пальмове дерево, розпустить гіллє своє...
(Пс.92:12)
Джерело Поезія Рейтинг Форум
Сьогодні: 23 грудня 2024, 01:25

Створити нову тему Відповісти  [ 1533 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 103  Далі

Автор Повідомлення
Відсутній

Тема повідомлення: Re: Ісус Христос - Бог
22326
UNREAD_POSTДодано: 17 квітня 2010, 00:22 

Стать: Він
Востаннє тут були:
12 березня 2016, 14:53
Написано: 3916
Віровизнання: свідок Єгови
Sh_21 написав:
Добре, а кого І.Х мав на увазі " та Ісуса Христа, що послав Ти Його"??? Що І.Х.засилився в іншого І.Х.??? От бачити можна нову єрись видумати, дав вам підказку.
Чому звертається?? Та тому що Отець і Є Богом, а чому Отець звертається до Сина - Бог. (Євр.1:9)
А що до того "єдиного правдивого Бога", а ви що хочете сказати що є ще боги крім Бога Отця і Сина і Д.С., я думаю ні, а решта богів видумали язичники. От і І.Х. говорить що б пізнали цього ЄДИНОГО БОГА.
І до чого тут Палатінуса, ви уже раз говорили що І.Х молився молитвою "Отче наш" я вам дав відповідь ви нічого не відповіли значить погодилися. Потім за це " що повішаний на дереві І.Х." те ж промовчали????
Я що читати не вмію і сам пізнавати істину, чи що ви хочете тим сказати??? Як там братик сказав "маю пізнання і не потребую хто б мене вчив", ну я ж не ко.... :D
Я так відчуваю що ми зараз з вами знову почнемо про і та й говорити.І.Х коли говорив "пізнати і Ісуса Христа", то він зрозуміло мав наувазі себе.Чому ви щось з цього хочете видумати нове.Ісус чітко розмежовує єд правд Бога "ТА" Ісуса Христа- маючи на увазі себе.Тепер щодо єдиного правдивого Бога якого слід пізнати крім Ісуса Христа.Ви написали що Ісус мав на увазі ОТЦЯ!!-Цілком погоджуюсь з вами,тому що зрозуміло що Отець і Є Єдиним правдивим Богом а не Трійця,ви самі це щойно визнали.Дякую.Тепер щодо Євр1:9 я вже з Палатінусом обговорював цей вірш,але ви мабуть були неуважні як завжди.Повторю для вас особисто.Читаєм-"Ти полюбив праведність, а беззаконня зненавидів; через це намастив Тебе, Боже, Твій Бог оливою радости більше, ніж друзів Твоїх".Дійсно складається таке враження що Бог каже до С ина "Боже".Проте давайте перевіримо ці слова та подивимось у те місце Старого завіту звідки ті слова цитуються.ДивимосьПс45:8-"Ти полюбив справедливість, а беззаконня зненавидів, тому намастив Тебе Бог(замість Боже), Твій Бог, оливою радости понад друзів Твоїх".Тож все стає зрозумілим.В Євр1:9 неправильно вжито,це підробленна фальшивка,адже слова з Євр взяті з Пс.Тому ми бачимо що замість слова з Євр1:9- "Боже" стоїть слово просто "БОГ".Намастив Бог Ісуса.Тож Бог тут не звертається до Сина "Боже".Тепер щодо молитви "Отче наш".Стовідсотково стверджувати що Ісус молився до Бога в цьому випадку не буду,проте невиключаю що навчаючи інших він і сам це робив.Якщо наприклад подивитися у Мт26:39 то тут чітко видно що Ісус молиться до Отця-"І, трохи далі пройшовши, упав Він долілиць, та молився й благав: Отче Мій, коли можна, нехай обмине ця чаша Мене... Та проте, не як Я хочу, а як Ти..".Більш того з цих слів чітко видно що для Ісуса воля Отця була набагато важливіша ніж своя.А це показує що Ісус виконавець Божої волі, якій він повністю підкорився.Тож думаю питання щодо молитви до Отця зрозуміле.Далі-повішаний на дереві.Я так розумію ви питали чому "повішаний".Думаю тут не треба багато розуму,щоб зрозуміти те що той хто був прибитий до дерева ВИСІВ на ньому,не стояв же.Тому то і тут вживається слово повісили бо Він висів на цьому бревні прибитий до нього.Ну і якщо ви не "Ко" то значить ви потребуєте щоб вас хто вчив.Отже то хто вас вчить?Я помітив що ви цитували Отців.То ви від них вчитесь??Від кого ще?? Спрбуйте з Їхньою допомогою зясувати про кого йде мова у цьому вірші з Пс83;19-"і нехай вони знають, що Ти, Твоє Ймення Господь(Єгова в ориг), Сам Ти, Всевишній, на цілій земл"!Отже про кого тут йде мова.Кого тут названно "Єгова"??Хто це такий "Всевишній"??і що озн слова "Сам Ти"??-мова йде про когось одного чи про багатьох??Тож якщо ви кажете що читати і самі вмієте тож читайте та роздумуйте ,ну і вчіться,проте не знаю у кого?Ну щож чекаю,ваших слів, як ви розумієте цей Пс.Дякую

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

22327
UNREAD_POSTДодано: 17 квітня 2010, 00:38 

Востаннє тут були:
Sh_21 написав:
sss написав:
Sh_21 написав:
sss написав:
Серожа ви там почитайте що той пан говорив про Марію,тоді будете казати нарешті.

А що він говорив про Марію??. Він сказав що не поклоняється і не вважає її за богиню чи бога??? не розумію про що ви???
От,це ще раз засвідчує вашу неуважність та коротку память.Ви ж самі говорили про це:
Sh_21 написав:
Католик він чи протестант Palatinus мій брат, а про вас так не скажу. Він же вам ясно сказав що не поклоняється Марії, ви що і тут не можете чорним по сірому прочитати. Він бориться з єритиками значить брат..
Тож позбавте мене того клопоту та майте якусь ціль в розмові.То ви одне говорите то зовсім інше.Сумно.Вибачте.Дякую
Я ще памятаю що я пишу, або не вловив вашої думки.
то це " той пан" це я виходжу???
Памятєте.Ну тоді вибачте складається таке враження що ні.Щодо того пана то мав на увазі католика-хрестоносця.Ви ж такий висновок з чогось зробили що він не поклоняється Марії.Чи ви брехню пустили??Але мабуть ні,бо він ваших слів незаперечив.Чи нетак.А це озн що так воно і є.Тож не вводьте нікого в оману говорячи спершу що він непоклоняється Марії,а потім питаєте здивованно,цитую- "А що він говорив про Марію??. Він сказав що не поклоняється і не вважає її за богиню чи бога"???..... Та щей три знаки запитання поставили.То навіщо такий вигляд здивований робити,після того як ви чітко щодо цього висловились.Нерозумію що з вами відбувається.Пробачте.Дякую

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

22333
UNREAD_POSTДодано: 17 квітня 2010, 10:42 

Востаннє тут були:
06 серпня 2024, 11:49
Написано: 3325
Віровизнання: п'ятидесятник
sss написав:
… ви самі це щойно визнали.Дякую.

Та не так я визнав як ви хочете. Мене дивує тобто перший вислів І.Х. прямо сказав, а другий вислів як до другого лиця. Ви що не можете зрозуміти що І.Х. на землі себе в груди не бив і не говорив що Він Бог, коли учні зрозуміли що Він Бог то сказав: «Тоді наказав Своїм учням, щоб нікому не казали, що Він Христос» інший вислів, ви те ж не уважні, я уже говорив що культура того часу відрізнялася від нашого і під словами «СИН Божий» євреї розуміли так «але й Бога Отцем Своїм звав, тим роблячись Богові рівним.»Ну ви ж візнаєте Його за Сина Божого значить підсвідомо визнаєте за Бога.
sss написав:
Тепер щодо Євр1:9 я ….але ви мабуть були неуважні як завжди. Повторю для вас ….Дійсно складається таке враження що Бог каже до С ина "Боже".Проте давайте перевіримо ці слова та подивимось у те місце Старого завіту звідки ті слова цитуються.ДивимосьПс45:8-"Ти полюбив справедливість, а беззаконня зненавидів, тому намастив Тебе Бог(замість Боже), Твій Бог, оливою радости понад друзів Твоїх".Тож все стає зрозумілим……….це підробленна фальшивка,адже слова з Євр взяті з Пс.Тому ми бачимо що замість слова з Євр1:9- "Боже" стоїть слово просто "БОГ".

Так багато слів, а для чого??? Треба уважніше читати у Біблії, а не з В.Б. цитату, де ви загубили 7 вірш: 7 Престол Твій, о Боже, на вічні віки, берло правди берло Царства Твого. 8 Ти полюбив справедливість, а беззаконня зненавидів, тому намастив Тебе Бог, Твій Бог, оливою радости понад друзів Твоїх.
sss написав:
Далі-повішаний на дереві.Я так розумію ви питали чому "повішаний".Думаю тут не треба багато розуму,щоб зрозуміти те що той хто був прибитий до дерева ВИСІВ на ньому,не стояв же.Тому то і тут вживається слово повісили бо Він висів на цьому бревні прибитий до нього.

То це ви можете догадатися якщо схочете, а от значення «на дереві» ви не може зрозуміти його багато різне значення, одне із значень слова «дерево» означає «деревянное сооружение».

sss написав:
Ну і якщо ви не "Ко" то значить ви потребуєте щоб вас хто вчив.Отже то хто вас вчить?Я помітив що ви цитували Отців.То ви від них вчитесь??Від кого ще??

Я зрозумів що слово «КО» це компанія, а так як вас СЄ тут мало значить всі решта це компанія. Ну не треба знов за Отців, ви їх те ж цитували, і до речі ви теж визнаєте трохи Отців як і я, бо Біблію вони з формували.

sss написав:
Пс83;19-"і нехай вони знають, що Ти, Твоє Ймення Господь(Єгова в ориг), Сам Ти, Всевишній, на цілій земл"!Отже про кого тут йде мова.Кого тут названно "Єгова"??Хто це такий "Всевишній"??і що озн слова "Сам Ти"??-мова йде про когось одного чи про багатьох??

А що тут пояснювати. Бог один, але в трьох апостатах. Я що говорю що їх є більше, ні.

Sola Scriptura– “Библия и только Библия”.
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

22334
UNREAD_POSTДодано: 17 квітня 2010, 10:47 

Востаннє тут були:
sss написав:
То навіщо такий вигляд здивований робити,після того як ви чітко щодо цього висловились.Нерозумію що з вами відбувається.Пробачте.Дякую

Здивований вигляд зробив, бо ви знову вертаєтеся до Марії, для чого? він же вам чітко сказав, значить хватає тут про це згадувати, так само як і за Отців.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

22416
UNREAD_POSTДодано: 19 квітня 2010, 16:16 

Востаннє тут були:
Sh_21 написав:
sss написав:
… ви самі це щойно визнали.Дякую.

Та не так я визнав як ви хочете. Мене дивує тобто перший вислів І.Х. прямо сказав, а другий вислів як до другого лиця. Ви що не можете зрозуміти що І.Х. на землі себе в груди не бив і не говорив що Він Бог".
До чого тут переший чи другий вислів.Я питаю кого Ісус мав на увазі назвавши "Єд .Правд.Богом".??Трійцю чи когось інш??,
Цитата:
коли учні зрозуміли що Він Бог то сказав: «Тоді наказав Своїм учням, щоб нікому не казали, що Він Христос» інший вислів,".
Ну ви даєте.До чого тут ці слова.Христос - озн не Бог ,а Божий ПОМАЗАНЕЦЬ,подібно як колись помазанцями були євр Царі.
Цитата:
ви те ж не уважні, я уже говорив що культура того часу відрізнялася від нашого і під словами «СИН Божий» євреї розуміли так «але й Бога Отцем Своїм звав, тим роблячись Богові рівним.»Ну ви ж візнаєте Його за Сина Божого значить підсвідомо визнаєте за Бога.".
Шановний нетреба тут вдаватись до таких дій.Вислів євр «але й Бога Отцем Своїм звав, тим роблячись Богові рівним.»,аж ніяк не свідчить про те що Ісус і є Богом,а всеж Його Сином.Щодо рівності то я беру до уваги слова не тих зіпсутих фарисеїв,а слова Христа:-"Я йду до Отця, бо більший за Мене Отець"Ів14:28.Мені здається цими словами Христос висловився чітко та однозначно.Тому не слід вдаватись дор маніпуляцій з словами фарисеїв,ви ж нехочете бути подібними до них??Чи я помиляюсь??
sss написав:
Тепер щодо Євр1:9 я ….але ви мабуть були неуважні як завжди. Повторю для вас ….Дійсно складається таке враження що Бог каже до С ина "Боже".Проте давайте перевіримо ці слова та подивимось у те місце Старого завіту звідки ті слова цитуються.ДивимосьПс45:8-"Ти полюбив справедливість, а беззаконня зненавидів, тому намастив Тебе Бог(замість Боже), Твій Бог, оливою радости понад друзів Твоїх".Тож все стає зрозумілим……….це підробленна фальшивка,адже слова з Євр взяті з Пс.Тому ми бачимо що замість слова з Євр1:9- "Боже" стоїть слово просто "Бог"
Цитата:
Так багато слів, а для чого??? Треба уважніше читати у Біблії, а не з В.Б. цитату, де ви загубили 7 вірш: 7 Престол Твій, о Боже, на вічні віки, берло правди берло Царства Твого. 8 Ти полюбив справедливість, а беззаконня зненавидів, тому намастив Тебе Бог, Твій Бог, оливою радости понад друзів Твоїх.
Так багато слів,аби вам було зрозуміло.Чому не взяв до уваги 7-8вірш бо ви на них в попередньому дописі не зіслались,а лише вказали Євр1:9.Тому показав фальш яка є в деяких перекладах стосовно слова "Боже"-явна підробка під Тройцю.Тепер дивимось Євр1:8-"А про Сина:Престол Твій, о Боже, на вічні віки.Якщо перекладач вдався до такої маніпуляції в 9-вірші подавши замість слова "Бог"-"Боже",то в мене є підстава недовіряти йому і щодо перекладу 8-вірша,адже якщо знову ж таки замість слова "о Боже" поставити слово "Бог",то зразу міняється суть сказанного.Наприклад:-"Престол Твій, о Боже, на вічні віки";порівнюєм -"Престол Твій -Бог,на вічні віки".Тож можемо проаналізувати його,адже він теж цитується з Пс45.Щод Пс45 то ясно зрозуміло що псалмоспівець спочатку говорить ці слова щодо людського царя Ізраїлю.Дивимось контекстПс45:2-"Моє серце бринить добрим словом, проказую я: Для-- Царя-- мої твори, мій язик мов перо скорописця"!
Тож Біблійний письменник, який написав цей псалом, звичайно ж, не думав та немав на увазі, що цей людський цар був Усемогутнім Богом.Чи не так??Чи міг цей псалмоспівець пишучи про царя говорити про нього як -"о Боже"??Малоймовірно.Тому зрозуміло,що тут слід читати як і перекладають деякі перекладачі -"Престол Твій -Бог,на вічні віки".Або "Бог є твоїм престолом".Як це розуміти?Дивимось у 1Хр29:23-"І сів Соломон на Господньому троні за царя на місці свого батька Давида".Отже цар сидів на Господньому троні або престолі.Тобто царював від імені Бога.. Відповідно до цього, згідно з Пс45:7- Бог був «престолом», тобто Джерелом і Опорою царювання колись помазанного царя Ізраілю ,так і сьогодні Бог є"престолом",тобто Джерелом і Опорою Христового царювання.Висновок в Пс 45:7 правильно перекладати так-"Бог-престол твій на вічні віки".Подібно перекладені деякі переклади.Якщо не погодитись з цим то як тоді зрозуміти що Псалмоспівець пишучи про царя Ізраіля називає його "Боже"???.Тож підходьте до таких місць аналітично,а не сліпо.Адже Бог допустив щоб недуже чесні люди внеслили ось такі фальшивки для підтвердження свого догмату,аби таким чином виявити чесних людей.Якщо ви вважаєте себе чесним,то хочаб пороздумуйте над написаним щодо слів з Пс45:7-8.От приклад таких нечесностей:1Тим3:16(рос Синод перкл)-" Бог явился во плоти, оправдал Себя в Духе, показал Себя Ангелам,".Порівнюєм з перекл Ог:-"Хто в тілі з'явився, Той оправданий Духом, Анголам показався".Тут вже немає слова "Бог" явився в тілі.Чому??Якщо в ориг стоїть слово Теос-Бог,то чому Ог не перекладає подібно до Синод перекл??Та тому що це проста фальшивка.Тож щодо таких дослідженнь,то бажаю вам благословень в цьому,та будьте чесними.

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

22419
UNREAD_POSTДодано: 19 квітня 2010, 17:26 

Востаннє тут були:
sss написав:
Далі-повішаний на дереві.Я так розумію ви питали чому "повішаний".Думаю тут не треба багато розуму,щоб зрозуміти те що той хто був прибитий до дерева ВИСІВ на ньому,не стояв же.Тому то і тут вживається слово повісили бо Він висів на цьому бревні прибитий до нього.

Цитата:
То це ви можете догадатися якщо схочете, а от значення «на дереві» ви не може зрозуміти його багато різне значення, одне із значень слова «дерево» означає «деревянное сооружение».
Та не мало воно такого значення колись.Це придумали сторонники Тройці.Слова з Гал3:13 цитуються з Повт Зак21:22-"А коли буде на кому гріх смертного присуду, і буде він убитий, і ти повісиш його на дереві".Отже переклад на дереві.Чи єврейське слово яке тут перекладенне на "дереві" теж має значення -соуруженіє??А взагалі щоб довго про це не вести мову ,то подивіться у Ездри6:11-Мною же дается повеление, что [если] какой человек изменит это определение, то будет вынуто БРЕВНО из дома его, и будет поднят он и пригвожден к нему,(Рос Сп.Влучніше вжито)
Ог- А від мене виданий наказ, що коли який чоловік змінить це моє слово, то буде вирване дерево з дому його, і буде поставлене, а він буде прибитий на ньому".Тож Ісуса євреї судили згідно з своїми законами.І як ми бачимо що було наказанно-витянути бревно і на ньму прибити.Не хрест зробити ,а просто бревно взяти.Тож не ведіться на той обман.
sss написав:
Ну і якщо ви не "Ко" то значить ви потребуєте щоб вас хто вчив.Отже то хто вас вчить?Я помітив що ви цитували Отців.То ви від них вчитесь??Від кого ще??

Цитата:
Я зрозумів що слово «КО» це компанія, а так як вас СЄ тут мало значить всі решта це компанія. Ну не треба знов за Отців, ви їх те ж цитували, і до речі ви теж визнаєте трохи Отців як і я, бо Біблію вони з формували.
Та я просто запитав у кого ви вчитесь,чому ви так відреагували.Щодо Отців то бачу що ви будуєте своє бачення саме на їхніх висловлюваннях.Я цитую їх бо розумію що вони для вас є авторитетом,а не тому що від них вчусь.Тож ви так і невідповіли-від кого ви вчитесь??
sss написав:
Пс83;19-"і нехай вони знають, що Ти, Твоє Ймення Господь(Єгова в ориг), Сам Ти, Всевишній, на цілій земл"!Отже про кого тут йде мова.Кого тут названно "Єгова"??Хто це такий "Всевишній"??і що озн слова "Сам Ти"??-мова йде про когось одного чи про багатьох??

Цитата:
А що тут пояснювати. Бог один, але в трьох апостатах. Я що говорю що їх є більше, ні.
Ви мене не здивували,я цього очікував.Проте я не питав скільки апостатей одного Бога.Я питав-Кого тут названно "Єгова"??Хто це такий "Всевишній"??і що озн слова "Сам Ти"??-мова йде про когось одного чи про багатьох?? -Єговою є всі троє?Всевишнім є всі троє?Сам ТИ-це всі троє?Говоріть по суті а не так як вам завгодно.Дякую.

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

22420
UNREAD_POSTДодано: 19 квітня 2010, 17:34 

Востаннє тут були:
Sh_21 написав:
sss написав:
То навіщо такий вигляд здивований робити,після того як ви чітко щодо цього висловились.Нерозумію що з вами відбувається.Пробачте.Дякую

Здивований вигляд зробив, бо ви знову вертаєтеся до Марії, для чого? він же вам чітко сказав, значить хватає тут про це згадувати, так само як і за Отців.
За кого хочу ,за того згадую,це незабороненно.А те що ви не маєте мети у розмові та є неуважними найперш до своїх слів це чітко видно.Тому неухиляйтесь так просто від свого здивування про Марію.Я про це згадав перед католиком Сергієм.Бо мені цікава його реакція щодо того що католик Палатінос не поклоняється Їй.Як так може бути??Хотів побачити його оцінку цьому.Тож якщо це вас не стосувалось то для чого вам теє було.Ви тільки самі себе скомпроментували на мій погляд.Та всеж то ваша справа.От ви сказали що багато людей залишають Католицьку церкву,бо бачать ту розпусту.Цікаво,а що про це скажуть католики Серожа та Палатінос??

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

22423
UNREAD_POSTДодано: 19 квітня 2010, 18:21 

Востаннє тут були:
Цитата:
Тому неухиляйтесь так просто від свого здивування про Марію.Я про це згадав перед католиком Сергієм.Бо мені цікава його реакція щодо того що католик Палатінос не поклоняється Їй.Як так може бути??

А це що є СЄ які визнають Трійцю вас не дивує? Як так може бути??
sss написав:
А те що ви не маєте мети у розмові ..... це чітко видно.

Правда, уже замітно, та я вам давно уже говорив що не маю уже бажання переписуватися про Трійцю, ви видумали собі свої істинну, та й живіть з нею. Тут не можливо я так зрозумів когось переконати, не я вас, ні ви мене.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

22424
UNREAD_POSTДодано: 19 квітня 2010, 19:26 

Востаннє тут були:
Sh_21 написав:
Цитата:
Тому неухиляйтесь так просто від свого здивування про Марію.Я про це згадав перед католиком Сергієм.Бо мені цікава його реакція щодо того що католик Палатінос не поклоняється Їй.Як так може бути??

А це що є СЄ які визнають Трійцю вас не дивує? Як так може бути??
sss написав:
А те що ви не маєте мети у розмові ..... це чітко видно.

Правда, уже замітно, та я вам давно уже говорив що не маю уже бажання переписуватися про Трійцю, ви видумали собі свої істинну, та й живіть з нею. Тут не можливо я так зрозумів когось переконати, не я вас, ні ви мене.
Таких СЄ які б вірили в Тройцю не зустрічав.Мабуть вас обманули.От дехто з вас говорить що СЄ поклоняються Сатані.Ви таких СЄ зустрічали??Щодо того хто що видумав то це видно з того хто на що посилається і прицьому які слова вживає.Якщо Трійця,Бог-Син,БогДух св- це слова Бога,я буду їй поклонятись.Якщо я їх не знаходжу у Писаннях,а лише у Отців,то зрозуміло що це не Слова Бога,а людей хоча й таких авторитетних.Тож якщо ви вважаєте і твердо переконнанні в тому що Бог -це Трійця,ну то так і думайте,та поклоняйтесь і Отцю і Сину і Духу св.-Трьом.Ісус говорив-одному Богу-Отцю(1Кор8:6;Ів4:24).Ну а щодо питань то якщо не знаєте відповідей то так і напишіть,а не придумуйте щось щоб тільки відних ухилятись.Я продовжуватиму в цій темі говорити,може хтось зможе щось розумне запропонувати.Всього доброго.

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

22425
UNREAD_POSTДодано: 19 квітня 2010, 19:58 

Востаннє тут були:
sss написав:
Якщо Трійця,Бог-Син,БогДух св- це слова Бога,я буду їй поклонятись.....Тож якщо ви вважаєте і твердо переконнанні в тому що Бог -це Трійця,ну то так і думайте,та поклоняйтесь і Отцю і Сину і Духу св.-Трьом.Ісус говорив-одному Богу-Отцю(1Кор8:6;Ів4:24).

Значить не послухалися учні Христа і Йому поклонялися: :sorry:
Матв.14:33 А приявні в човні вклонились Йому та сказали: Ти справді Син Божий!
Матв.28:17 І як вони Його вгледіли, поклонились Йому до землі, а дехто вагався.

Це тільки ті моменти поклоніння, де учні визнали Ісуса за Бога. Що значить Син Божий http://cogmtl.net/Qa/q012.htm
Не "Трьом", а Одному Богу.Це слово "Трійця" для таких як ви щоб краще зрозуміли, воно мені теж не подобається, але як вам інакше пояснити. Добре на далі я буду говорити ОДИН, але щоб ви знали що я маю на увазі Отця і Сина І Д.С.
sss написав:
Ну а щодо питань то якщо не знаєте відповідей то так і напишіть,а не придумуйте щось щоб тільки відних ухилятись.Я продовжуватиму в цій темі говорити,може хтось зможе щось розумне запропонувати.Всього доброго.

Та які я питання не знаю, надоїдає на одне те саме по кругу відповідати, до речі поки немає Христоносця дайте відповіді на ті питання що ви обіцяли мені «пізніше відповім»

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

22426
UNREAD_POSTДодано: 19 квітня 2010, 20:07 

Востаннє тут були:
sss написав:
Якщо Трійця,Бог-Син,БогДух св- це слова Бога,я буду їй поклонятись.....Тож якщо ви вважаєте і твердо переконнанні в тому що Бог -це Трійця,ну то так і думайте,та поклоняйтесь і Отцю і Сину і Духу св.-Трьом.Ісус говорив-одному Богу-Отцю(1Кор8:6;Ів4:24).

Для чого мені говорити що я забуваюся, я добре памятаю що ми писали, от з вашою памятю щось не то, ми уже говорили про поклоніння. Те саме вище ви писали що означає слово "Христа", то ви мені пояснюєте, а що значить "Ісус" не хочете", нагадаю вам "Єгова-Спаситель". От відбиваєте бажання писати, ви завжди повторяєте те саме питання тільки берете інше місце Писання.
По ваших словах значить не послухалися учні Христа і Йому поклонялися: :sorry:

Це тільки ті моменти поклоніння, де учні визнали Ісуса за Бога. Що значить Син Божий http://cogmtl.net/Qa/q012.htm
Не "Трьом", а Одному Богу.Це слово "Трійця" для таких як ви щоб краще зрозуміли, воно мені теж не подобається, але як вам інакше пояснити. Добре на далі я буду говорити "Єдиний", але щоб ви знали що я маю на увазі Отця і Сина І Д.С, те саме що і Біблія має на увазі, що значить "Єдиний" теж писали.
І до речі ці місця не суперечуть, вникніть у контекст у 1Кор 8
sss написав:
Ну а щодо питань то якщо не знаєте відповідей то так і напишіть,а не придумуйте щось щоб тільки відних ухилятись.Я продовжуватиму в цій темі говорити,може хтось зможе щось розумне запропонувати.Всього доброго.

Та які я питання не знаю відповіді, надоїдає на одне те саме по кругу відповідати, до речі поки немає Христоносця дайте відповіді на ті питання що ви обіцяли мені «пізніше відповім»

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

22427
UNREAD_POSTДодано: 19 квітня 2010, 20:38 

Востаннє тут були:
sss написав:

Цитата:
Для чого мені говорити що я забуваюся, я добре памятаю що ми писали, от з вашою памятю щось не то, ми уже говорили про поклоніння. Те саме вище ви писали що означає слово "Христа", то ви мені пояснюєте, а що значить "Ісус" не хочете", нагадаю вам "Єгова-Спаситель". От відбиваєте бажання писати, ви завжди повторяєте те саме питання тільки берете інше місце Писання.
Ну і що з того що імя Ісус має таке значення?? :shock: То що озн що ісус і є Єгова?? :shock: У євр це поширене імя,але ніхто хтоним названий не є Єговою.Наприкл Ісус Навин.Тож немючи розуміння краще про це неговоріть,абосліпо не цитуйте того чого не розумієте.
Цитата:
По ваших словах значить не послухалися учні Христа і Йому поклонялися: :sorry:
)
Колись цареві також подібно вклонялись.Сьогодні поклін свідчить про повагу.Наприклад коли запрошують на весілля т о тричі вклоняються.То й що з того.Цар перед яким вклонялись чи ті яких запрошують на весілля чперез такий уклін є Богом.Абсурд.Це ж простий уклін,те саме і стосується щодо укліну перед Ісусом.Простопошана,а не поклонніння про яке Ісус говорив Сатані.
.
Цитата:
Це тільки ті моменти поклоніння, де учні визнали Ісуса за Бога. Що значить Син Божий http://cogmtl.net/Qa/q012.htm).
От ви показуєте що ви керуєтесь не своїм розумом,а якихось філософів,яких ви мабуть інезнаєте.А ви про ВБ так поганно висловлюєтесь.

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

22428
UNREAD_POSTДодано: 19 квітня 2010, 20:45 

Востаннє тут були:
Sh_21 написав:
Не "Трьом", а Одному Богу.Це слово "Трійця" для таких як ви щоб краще зрозуміли, воно мені теж не подобається, але як вам інакше пояснити. Добре на далі я буду говорити "Єдиний", але щоб ви знали що я маю на увазі Отця і Сина І Д.С, те саме що і Біблія має на увазі, що значить "Єдиний" теж писали.
І до речі ці місця не суперечуть, вникніть у контекст у 1Кор 8»
Ну то скажіть просто Хто такий Бог???
sss написав:

Цитата:
Та які я питання не знаю відповіді, надоїдає на одне те саме по кругу відповідати, до речі поки немає Христоносця дайте відповіді на ті питання що ви обіцяли мені «пізніше відповім»
Та нічого вам ненадоїдає,просто ви неможите щось придуматипо Пс 83:19.Так??

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

22429
UNREAD_POSTДодано: 19 квітня 2010, 20:53 

Востаннє тут були:
sss написав:
Та не мало воно такого значення колись.Це придумали сторонники Тройці.Слова з Гал3:13 цитуються з Повт Зак21:22-"А коли буде на кому гріх смертного присуду, і буде він убитий, і ти повісиш його на дереві".Отже переклад на дереві.Чи єврейське слово яке тут перекладенне на "дереві" теж має значення -соуруженіє??А взагалі щоб довго про це не вести мову ,то подивіться у Ездри6:11-Мною же дается повеление, что [если] какой человек изменит это определение, то будет вынуто БРЕВНО из дома его, и будет поднят он и пригвожден к нему,(Рос Сп.Влучніше вжито)

Про хрест
http://pidruchniki.com.ua/13070925/reli ... _hristiyan - історія
http://buklib.net/component/option,com_ ... /id,11643/ - історія
http://www.ukrcenter.com/forum/message. ... FF&page=63 - історія
http://www.slovnyk.net/index.php?swrd=%D5%F0%E5%F1%F2 - словник
http://www.apologet.kiev.ua/content/view/604/38/

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

22431
UNREAD_POSTДодано: 19 квітня 2010, 21:20 

Востаннє тут були:
Пс.82:19І нехай вони знають, що Ти, Твоє Ймення Господь, Сам Ти, Всевишній, на цілій землі!
А що тут не знати. Ви що, ніяк второпати собі не можете, що я вірю в Єдиного Бога, а не в Троьх Богів.

У вас з пам’яттю все нормально?
Цитата:
Ну і що з того що ім’я Ісус має таке значення?? То що озн що Ісус і є Єгова??
Ви уже говорили про це з Хрестоносцем, так і не дали йому відповіді. Так значить Ісус - Єгова.

Цитата:
Колись цареві також подібно вклонялись.Сьогодні поклін свідчить про повагу.Наприклад коли запрошують на весілля т о тричі вклоняються.То й що з того.

Цікавий ви чоловік, Біблія для вас не авторитет, бо це фарисеї сказали, тобто їхня культура для вас за ніщо і це що значило слова у Iван.5:18 теж, а теперішня культура для вас авторитет, бо це підкреслює вашу єрись. І я надав вам місця де Ісуса визнали за Бога і вклонилися як Богу, а не всі підряд місця про поклоніння.

Цитата:
От ви показуєте що ви керуєтесь не своїм розумом,а якихось філософів,яких ви мабуть інезнаєте.А ви про ВБ так поганно висловлюєтесь.

Інтересно, а ви де такої єрисі начиталися і навчилися хіба не у ваших лжепророках, бо нормальна людина такого не буде доказувати. Якщо читати саму Біблію такого не зустрінеш як ви говорите.

0
(0-0)

URL Догори
Поділитися: 
Відображати повідомлення за:  Сортувати за   
Вперед:  
Створити нову тему Відповісти  [ 1533 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 103  Далі

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: - і 3 гостей

©2006-2024 "Джерело"
Джерело
Каталог християнських ресурсiв <Для ТЕБЯ>