Джерело Християнський форум «Джерело»
Праведний, як пальмове дерево, розпустить гіллє своє...
(Пс.92:12)
Джерело Поезія Рейтинг Форум
Сьогодні: 23 листопада 2024, 02:45

Створити нову тему Відповісти  [ 1531 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 103  Далі

Автор Повідомлення
Відсутній

Тема повідомлення: Re: Ісус Христос - Бог
21723
UNREAD_POSTДодано: 29 березня 2010, 20:19 

Стать: Не знати хто
Востаннє тут були:
10 січня 2011, 20:22
Написано: 130
камінь спотикання:
«Господа (Ягве) сил - його шануйте як святого; його ви маєте боятися, перед ним маєте тремтіти! Він - камінь спотикання і скеля падіння для обох домів Ізраїля; він - сіть і пастка на мешканців Єрусалиму. (Іс.8:13,14)»
«Симеон же благословив їх і сказав до його матері Марії: “Ось цей поставлений для падіння й підняття багатьох в Ізраїлі; він буде знаком протиріччя… (Лук.2:34)» Ще в Рим.9:33, 1Пет.2:8 ...
спаситель:
«Я, я – Господь (Ягве): нема спасителя, крім мене! (Ис.43:11)»;
«І кожен, хто призве ім'я Господнє (Ягве), спасеться; бо на горі Сіоні й у Єрусалимі будуть ті, що заціліють, як то Господь сказав був; і між тими, що зостануться живими, - ті, що їх Господь покличе. (Йоіл.3:5)»; «Бо твій муж - твій Творець, Господь сил - його ім'я. Твій Викупитель - Святий Ізраїля, що зветься Богом усієї землі. (Іс.54:5)»
«Бо Божа благодать з'явилася спасенна всім людям і навчає нас, щоб ми, зрікшися нечестя та грішних бажань цього світу, жили тверезо, праведно і благочестиво в нинішньому віці, чекаючи блаженної надії і славного з'явлення великого Бога і Спаса нашого Ісуса Христа… (Тит.2:11-13)»;
«І він нам повелів проповідувати народові і свідчити, що то він призначений Богом суддя живих і мертвих. Йому свідчать усі пророки, що кожен, хто вірує в нього, через його ім'я одержує відпущення гріхів. (Дії.10:42,43)»; «А кожний, хто призве ім'я Господнє, той спасеться. (Дії.2:21)»; «І нема ні в кому іншому спасіння, бо й імени немає іншого під небом, що було дане людям, яким ми маємо спастися. (Дії.4:12)»
творець:
«Так говорить Господь (Ягве), твій викупитель, що сотворив тебе вже з материнського лона: «Я - Господь, я створив усе, я один розпростер небо, я сам собою утвердив землю. (Іс.44:24)»; «Словом Господнім створене небо, і подихом уст його - вся його оздоба. (Пс.33:6)»
«…бо в ньому все було створене, що на небі і що на землі, видиме й невидиме: чи то престоли, чи господьства, чи начала, чи власті, все було ним і для нього створене. Він раніш усього, і все існує в ньому. (Кол.1:16,17)»; «А до Сина: «Престол твій, Боже, віковічний, і берло правоти - берло твого царства. Ти полюбив справедливість і зненавидів беззаконність, тому помазав тебе, Боже, Бог твій єлеєм радости понад твоїх співучасників.» І: «Ти, Господи, напочатку заснував землю і небеса - діло рук твоїх. Вони загинуть, ти ж перебуваєш; усі, мов одежа, постаріються. Ти їх, неначе одежину, згорнеш і, немов одежа, вони зміняться. Ти ж - той самий, і літа твої не скінчаться.» (Євр.1:8-12)»
Цар Слави:
«О брами, підніміте главні ваші, і піднесіться ви, одвічні двері, щоб увійшов Цар слави. “Хто він - отой Цар слави?” “Господь (Ягве) могутній і потужний, Господь (Ягве) потужний у битві.” О брами, підніміте главні ваші, і піднесіться ви, одвічні двері, щоб увійшов Цар слави! “А хто ж бо він такий - отой цар слави?” “Господь (Ягве) сил(Цеваот), він є Цар слави!” (Пс.24:7-10)» - «…але говоримо про мудрість Божу в тайні, закриту, що її Бог призначив перед віками нам на славу; її ніхто з князів цього віку не спізнав, бо коли б спізнали, то не розп'яли б Господа Слави… (1Кор.2:7,8)»
"І говорив Мойсею Ангел Божий у полум’ї вогняному з куща тернини і сказав: "Я – Сущий, Бог Авраама, Бог Ісаака, Бог Якова…" Отже, юдеї, котрі завжди думали, що завжди Отець усього говорив з Мойсеєм, тоді як з ним говорив Син Божий, котрий називається і ангелом і апостолом, справедливо викриті пророчим Духом Божим і Самим Христом, що вони не знають ні Отця, ні Сина… Котрий, будучи первородним Словом Божим, є також Бог. (Іустин Мученик “Перша апологія”, § 63.)
Не розуміють сини лжепророків, що головною діючою особою Старого та Нового Завітів є Син Божий а нам, хто вірує, Господь Ісус Христос. Бо сам каже: "Дослідіть но Писання, бо ви думаєте, що в них маєте вічне життя, вони ж свідчать про Мене! (Iван.5:39)" Кожному зрозуміло мова йде про Старий Заповіт.

Слухай, Ізраїлю: Господь, Бог наш Господь один!
І люби Господа, Бога твого, усім серцем своїм, і всією душею своєю, і всією силою своєю!
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

21724
UNREAD_POSTДодано: 29 березня 2010, 20:38 

Востаннє тут були:
Ісус є Ягве.
"А Ісус, усе відавши, що з Ним статися має, виходить та й каже до них: Кого ви шукаєте? Йому відповіли: Ісуса Назарянина. Він говорить до них: Це Я (Его еймі)... А стояв із ними й Юда, що видав Його. І як тільки сказав їм: Це Я (Его еймі), вони подалися назад, та й на землю попадали... (Iван.18:4-6)"
То чому "вони подалися назад, та й на землю попадали"? Бо почули єврейською "ehie" (вони ж спілкувались арамейською) , що написано грецькою "ego eimi", перекладене "Я Є". Отже сам Христос відкриває, що він Ягве! От тому "вони подалися назад, та й на землю попадали"
В євангельских церквах є традиція після служіння проголошувати разом:
"Благодать Господа нашого Ісуса Христа, і любов Бога й Отця, і причастя Святого Духа нехай буде зо всіма вами! Амінь. (2Кор.13:13)"

І люби Господа, Бога твого, усім серцем своїм, і всією душею своєю, і всією силою своєю!
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

21728
UNREAD_POSTДодано: 29 березня 2010, 21:06 

Востаннє тут були:
Знову вибачте, але щоб не псувати вже перекладене мушу вдатись до російської мови.
Приложение 5.
Безответная любовь: письмо «Свидетелей Иеговы» Гитлеру
general office: German branch:
117 Adams street Wachtturstr,1-19
Brooklin Magdeburg
New York, USA Postsch.-K.: Magdeburg 4042

Глубокоуважаемый господин рейхсканцлер!
25 июня 1933 г. в Берлине во Дворце спорта «Вилмерсдорф» состоялся конгресс Исследователей Библии (Свидетелей Иеговы), в котором приняло участие около 5000 делегатов, представлявших несколько миллионов немцев, уже много лет являющихся сторонниками и последователями этого движения. Целью этого конгресса, на котором присутствовали посланцы отдельных общин Исследователей Библии, был поиск средств и путей, которые позволили бы донести до господина рейхсканцлера, других высокопоставленных правительственных чиновников Рейха, а также земельных правительств следующее:
Против стоящего на позиции позитивного христианства объединения истинных христиан и христианок в различных частях страны принимались и принимаются меры, которые можно рассматривать только как гонение на христиан со стороны других христиан, поскольку несправедливые обвинения, спровоцировавшие эти гонения, по большей части исходят из клерикальных, особенно католических, кругов.
Будучи абсолютно убежденными в полной объективности правительственных инстанций и чиновников, которые будут рассматривать эту ситуацию, мы тем не менее видим, что вследствие, с одной стороны, объемов нашей литературы, а с другой – большой занятости уполномоченных экспертов содержание нашей литературы и сущность нашего движения по большей части понимаются неверно, а именно так, как его преподносят – находясь под влиянием заблуждений – наши религиозные противники.
Поэтому на конгрессе было принято заявление, (прилагаемое к письму) Watch Tower Bible and Tract Society , которое, как документ, должно заверить Вас, господин рейхсканцлер, а также высокие правительственные инстанции Рейха и земель в том, что единственной целью деятельности немецких Исследователей Библии является возвращение людей к Богу, а также свидетельствование и почитание на земле имени Иеговы, Всевышнего, Отца нашего Господина и Спасителя Иисуса Христа. Мы уверены, что Вы, господин рейхсканцлер, не позволите препятствовать такой деятельности.
Немецкие общины Исследователей Библии и их члены повсеместно известны как оплот истинного страха Божьего (благоговения перед Всевышним) и как ревностные исследователи Библии. Местные полицейские власти постоянно подтверждают, что Исследователи Библии являются наиболее законопослушными элементами государства и народа. Их единственной целью является привлечение человеческих сердец к Богу.
Watch Tower Bible and Tract Society является организованным миссионерским руководящим центром Исследователей Библии (в Германии расположен в Магдебурге).
Бруклинский президиум Общества Watch Tower в прошлом и сегодня в значительной степени имеет прогерманскую настроенность. По этой причине в 1918 г. президент Общества и семь членов правления были приговорены в Америке к 80 годам тюремного заключения, поскольку президент отказался использовать возглавляемые им журналы для военной пропаганды против Германии. Эти два журнала – «Watch Tower» и «Bible Student» – оставались единственными журналами Америки, которые отказались участвовать в военной пропаганде против Германии и поэтому в ходе войны запрещались и подвергались преследованиям в Америке.
Точно так же президиум нашего Общества в последние месяцы не только отказался принимать участие в распространении измышлений о якобы происходящих в Германии зверствах, но, напротив, придерживается точки зрения, которая также нашла свое отражение в прилагаемом заявлении, что те круги, которые организуют в Америке распространение сведений о якобы происходящих зверствах (евреи-коммерсанты и католики), одновременно являются непреклонными гонителями работы нашего Общества и нашего президиума. Этот и другие содержащиеся в заявлении факты должны послужить опровержением клеветнических утверждений о том, что Исследователи Библии пользуются поддержкой евреев.
Пятитысячный конгресс с огромным удовлетворением принял к сведению сообщение регирунгспрезидента Магдебурга о том, что не нашли подтверждения (т.е. также являются клеветой) приписываемые Исследователям Библии нашими церковными противниками связи с коммунистами или марксистами. Приводим соответствующие сообщения прессы:
Magdeburger Tageszeitung № 104 от 5 мая 1933 г.:
«Заявление правительства по поводу занятия домов Исследователей Библии. Пресс-служба правительства сообщает: 29 апреля 1933 г. с земельного владения Общества истинных исследователей Библии в Магдебурге снят полицейский арест, поскольку не были обнаружены материалы, свидетельствовавшие о якобы имевшей место коммунистической деятельности».
Magdeburger Tageszeitung № 102 от 3 мая 1933 г.:
«Бюро объединения Исследователей Библии сообщило нам, что мероприятия, проведенные полицией против Общества Сторожевой Башни и Объединения Исследователей Библии, в настоящее время полностью прекращены. С имущества снят арест, поскольку тщательно проведенный обыск показал, что Общества не замешаны ни в политической, ни в криминальной деятельности, и, кроме того, было установлено, что оба общества абсолютно аполитичны и строго религиозны.
По нашей просьбе правительство подтвердило правильность этого сообщения».
Участники пятитысячного конгресса подчеркивали, что поэтому они считают ниже своего достоинства и в дальнейшем защищаться от клеветнических подозрений в марксистской и тем более коммунистической деятельности. Эта опровергнутая (нами) клевета наших религиозных противников однозначно несет на себе печать своего рода религиозной конкурентной борьбы, которая ведется не словом Божьим, а нечестными средствами.
Кроме того, делегаты пятитысячного конгресса – и это зафиксировано в заявлении – пришли к выводу, что немецкие Исследователи Библии борются за те высокие этические цели и идеалы, которые провозгласило национальное правительство Германской империи в области отношений человека и Бога, а именно: честность творения по отношению к Творцу!
На конгрессе было установлено, что отношение немецких Исследователей Библии к национальному правительству Германии свободно от антагонизма, напротив: учитывая чисто религиозные неполитические цели и стремления Исследователей Библии, необходимо сказать, что они (цели) находятся в полном согласии с сегодняшними целями национального правительства Германской империи.
Со ссылкой на якобы жесткий язык нашей литературы на некоторые наши книги был наложен запрет. Конгресс пяти тысяч представителей указывает в связи с этим на то, что вызвавшее недовольство содержание книг относится исключительно к положению вещей в Англо-Американской мировой империи, которая, и особенно Англия, несет ответственность и за <деятельность> Лиги Наций, и за навязанные Германии несправедливые договоры и тяготы. Таким образом, сказанное в нашей литературе в вышеупомянутом смысле направлено – идет ли речь о финансовых, политических или ультрамонтанских отношениях – против угнетателей немецкого народа и государства, а не против несущей эти тяготы Германии. Поэтому эти запреты абсолютно непонятны.
Для тех немецких земель, в которых уже введены запреты богослужений Исследователей Библии, их молитвенных собраний и т.п., для тех из них, где уже много недель ожидается справедливое решение по этому, ограничивающему их религиозную жизнь вопросу, мы заявляем следующее:
Мы и в дальнейшем будем подчиняться существующим запретам; однако мы уверены в том, что господин рейхсканцлер или отдельные высокие земельные правительства отменят эти стеснения, поскольку эти стеснения приносят десяткам тысяч христиан и христианок скорби, сравнимые с мученичеством времен древнего христианства, после того, как им станет известно действительное положение дел.
Наконец, конгресс, состоявший из пяти тысяч делегатов, заверяет, что выступает за сохранение порядка и безопасности в государстве, а также поддерживает вышеназванные религиозные идеалы национального движения. Для того чтобы познакомить господина рейхсканцлера, других высших чиновников Рейха и земель с положением вещей, все вышеописанное было более подробно изложено в прилагающемся заявлении.
Это вышеприведенное заявление было зачитано секретарем в присутствии пяти тысяч делегатов конгресса и единогласно ими принято с поручением передать по одному экземпляру этого заявления вместе с настоящим письмом господину рейхсканцлеру и другим высшим чиновникам рейха и земель.
Мы просим:
предоставить возможность образованной из нашей среды комиссии рассказать лично господину рейхсканцлеру или господину рейхсминистру внутренних дел об истинном положении вещей. С другой стороны, господин рейхсканцлер мог бы образовать комиссию из лиц, не связанных профессионально с религиозными проблемами, которые – на основании существующих для решения подобных дел, сформулированных самим господином рейхсканцлером принципов – беспристрастно проверили бы наше дело. Под этими принципами мы понимаем слова 24-го пункта действующей программы Национал-социалистической немецкой рабочей партии:
«Мы требуем свободы для всех существующих в государстве вероисповеданий, поскольку они не нарушают традиций и морали германской расы.
Сама партия стоит на позиции позитивного христианства, не связывая себя с определенной конфессией. Она борется против еврейско-материалистического духа вовне и внутри и считает, что только на этом пути возможно постепенное выздоровление немецкого народа».
Мы твердо убеждены, что – если только наша деятельность будет беспристрастно проверена на соответствие, во-первых, слову Божьему, а во-вторых, указанному пункту Программы, – национальное правительство Германии не найдет причин препятствовать нашим богослужениям и нашей миссионерской деятельности.
В ожидании благосклонного ответа и с заверениями в совершеннейшем к Вам почтении, глубокоуважаемый господин рейхсканцлер

Watch Tower Bible and Tract Society
Магдебург.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

21740
UNREAD_POSTДодано: 30 березня 2010, 08:28 

Востаннє тут були:
"Ми знаємо, що Син Божий прийшов, і розум нам дав, щоб пізнати Правдивого, і щоб бути в правдивому Сині Його, Ісусі Христі. Він Бог правдивий і вічне життя!(1Iван.5:20)"
Ісус Христос говорить: "Передав Мені все Мій Отець. І Сина не знає ніхто, крім Отця, і Отця не знає ніхто, окрім Сина, та кому Син захоче відкрити. (Матв.11:27)"; і в іншому місці: "Передав Мені все Мій Отець. І не знає ніхто, хто є Син, тільки Отець, і хто Отець тільки Син, та кому Син захоче відкрити.
(Лук.10:22)". "Але, як написано: Чого око не бачило й вухо не чуло, і що на серце людині не впало, те Бог приготував був тим, хто любить Його! А нам Бог відкрив це Своїм Духом, усе бо досліджує Дух, навіть Божі глибини. (1Кор.2:9,10)". Бо якби Бог не відкрив нам, то пізнати лише розумом нам Його не можливо, як і написано: "Бог предивно гримить Своїм голосом, вчиняє великі діла, яких не розуміємо ми. (Йов.37:5)" "Слава і хвала за любов Твою! Слава і хвала за кров Твою!" Уся вселенна хвалить Тебе, Боже наш! "І живу вже не я, а Христос проживає в мені. А що я живу в тілі тепер, живу вірою в Божого Сина, що мене полюбив, і видав за мене Самого Себе. (Гал.2:20)". Отже без примусу Христос дав розпяти себе за кожного з нас, " бо на це ми й працюємо і зносимо ганьбу, що надію кладемо на Бога Живого, Який усім людям Спаситель, найбільше ж для вірних. (1Тим.4:10)".
Знаючи які міри приймають "свідки" проти тих, хто хоче залишити "організацію", ми - християни, пропонуємо вам допомогу! Адже бути представником ООН для "організації" значить служити антихристу, і вона це робить!
"Тому то кажу вам, що ніхто, хто говорить Духом Божим, не скаже: Нехай анатема буде на Ісуса, і не може сказати ніхто: Ісус то Господь, як тільки Духом Святим.(1Кор.12:3)"
"Благодать Господа нашого Ісуса Христа, і любов Бога й Отця, і причастя Святого Духа нехай буде зо всіма вами! Амінь. (2Кор.13:13)"

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

21743
UNREAD_POSTДодано: 30 березня 2010, 09:40 

Востаннє тут були:
Чому мовчите про ООН, сама "організація" називає це антихристом, то як можна служити антихристу? А ви служите! Бо являєтесь (поки) невідємною частиною "організації", яка є лжепророчою. Тож залишаючись в ній ви є також лжепророком!

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

21745
UNREAD_POSTДодано: 30 березня 2010, 09:50 

Востаннє редаговано Palatinus 30 березня 2010, 10:12 (всього 1 раз).

Востаннє тут були:
таємний звязок "організації" з ООН - Багряним Звіром
тут http://www.wt-un-lovers.narod.ru/
ccc ви член організації яка служить антихристу!?
Від моменту свого виникнення Вартова Башта знову й знову неправдиво пророкувала кінець світу. Висловлені в тій або іншій формі пророцтва кінця світу в 1914-му, 1918-му, 1925-му, 1975-му роках. Чому?
ссс ви духовний син лжепророків!?
Бачу ви на форумі, то дайте відповідь.
Тільки без хамства, боком вам вилізе.
Прошу у читачів вибачення за допущену помилку, підкреслив і виправив.
Святе Писання"А вони запитали Його: Хто Ти такий? І Ісус відказав їм: Той, Хто спочатку (Споконвічний), як і говорю Я до вас. (Iван.8:25)"
лжепереклад"Тогда они стали спрашивать его: "Кто же ты?" Иисус сказал им: "Зачем я вообще говорю с вами? (Иоан.8:25)" НОНСЕНС
Доречі, ссс, прокоментуйте з якого кодексу чи сувою взяті слова: "Зачем я вообще говорю с вами?" Бо ваші провідники на офіційні запити не відповідають! А тут і школяру зрозуміло, що текст не те що викручено, а нагло змінено!!! Адже слово "arhеn" аж ніяк не є "зачем я вообще"! Тож до словника:

У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

21746
UNREAD_POSTДодано: 30 березня 2010, 09:56 

Стать: Він
Востаннє тут були:
12 березня 2016, 14:53
Написано: 3916
Віровизнання: свідок Єгови
Palatinus написав:
ХРЕСТ:лжепророки "свідки" важають, що грецьке слово „стаурос”, означає „балку”, на жаль, ніде більше крім їхніх видань,мені не вдалося знайти такого перекладу цього слова, і сумніваюся, що хтось колись знайшов де інде!.
Ого,то ви так продовжуєте маніпулювати.От і попробуй продовжувати весто з вами розмову якщо розмова будується на брехні та маніпуляціях.Якщо ви не сліпий,то уважно подивіться-Дії-5:30,10:39;Гал3:13-прокоментуйте.Ці слова вказують на хрест??
sss написав:
4)Як на землі так і на небі Ісус підкоряється своєму Отцеві,який є одним правдивим Богом(Сидить праворуч не Отця,а Бога).

Цитата:
Ви хочете позбавити синівства Божого Ісуса Христа, бо тільки так можна трактувати ваші слова: "Сидить праворуч не Отця,а Бога". Вже не знаю з якої сторони підійти: чи Отець перестав бути Богом, чи Бог Отцем!? Дякую, що виявили свою суть. Тому стоїть печать Писання:"... ніхто не може сказати: Господь Ісус, як лише під впливом Духа Святого. (1Кор.12:3)"
Отець шановний не перестав бути Богом ,бо тільки він ним є.А те що я,писав що "сидить праворуч не Отця,а Бога",я мав на увазі що так написанно!Чи я помиляюсь.Просто ви в таких місцях вдаєтесь до свого звичного тлумачення,-пише БОГА праворуч,а ви кажете --ну так все правильно праворуч Отця.Але ж написанно БОГА,а не Отця.Бог то для вас ТРІйця.То значит БОГ-Син сидить Праворуч Бога Трійці,та й взагалі абсурд який навіть не хочеться обговорювати з людьми які позбавленні здорового глузду,таких дурниць.Ви почали маніпулювати з моменту питання про перст вдавшись до казок,перекинувши все на СВ Дух,продовжили використовувати для доказу своєї правоти сумнівні місця які сприймаються в залежності від того який ти читаєш переклад,і т інш.Я був змушенний лише викривати цю маніпуляцію,та брехню,хоча спочатку сподівався змістовної розмови.Тепер розумію що люди які придумали різні середньовічні афери,не здатні сьогодні бути послідовними та чесними.Для мене така розмова де я змушенний лише викривати брехню та маніпуляцію є нецікавою.Вибачте.Щодо цитат ,то і тут ви мене розчарували зводячи наклеп що вони взяті не з ориг,назвавши це аплікацією.Я ще вам покажу яка аплікація у вас в катехизисі и ми її разом порівняємо з Біблією.Я думаю цепідтвердить те що япишу про тих хто колись вдавався до такого,то немає сумнівів що він це буде робити і сьогоднітих.Вибачте,але мені це набридло.

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

21749
UNREAD_POSTДодано: 30 березня 2010, 11:24 

Востаннє редаговано Palatinus 30 березня 2010, 13:36 (всього 4 разів).

Востаннє тут були:
[....]
Де захист тої дурні, яку "організація" називає перекладом вірша з Писанн (Iван.8:25)?
Palatinus написав:
Доречі, ссс, прокоментуйте з якого кодексу чи сувою взяті слова: "Зачем я вообще говорю с вами?" Бо ваші провідники на офіційні запити не відповідають! А тут і школяру зрозуміло, що текст не те що викручено, а нагло змінено!!! Адже слово "arhеn" аж ніяк не є "зачем я вообще"!

sss написав:
Для мене така розмова де я змушенний лише викривати брехню та маніпуляцію є нецікавою.Вибачте
То я наводжу джерела, а ви репліки. Я даю посилання, а що даєте ви...
sss написав:
Palatinus написав:
ХРЕСТ:лжепророки "свідки" важають, що грецьке слово „стаурос”, означає „балку”, на жаль, ніде більше крім їхніх видань,мені не вдалося знайти такого перекладу цього слова, і сумніваюся, що хтось колись знайшов де інде!.
Ого,то ви так продовжуєте маніпулювати.От і попробуй продовжувати весто з вами розмову якщо розмова будується на брехні та маніпуляціях.Якщо ви не сліпий,то уважно подивіться-Дії-5:30,10:39;Гал3:13-прокоментуйте.Ці слова вказують на хрест??

От знову не відповіді, навіть не контраргументи, а питання!!! Можна і відповісти!
Писання"Бог наших отців воскресив нам Ісуса, Якому ви смерть були заподіяли, повісивши на дереві. (Дiї.5:30)"
лжепереклад"Бог наших отцов воскресил Иисуса, которого вы убили, повесив на столбе.(Деян.5:30 НМ)"
Писання"І ми свідки всього того, що він чинив у краю Юдейськім та в Єрусалимі; його вони, повісивши на дереві, убили. (Деян.10:39)"
лжепереклад"И мы свидетели всего, что он сделал и в стране иудеев, и в Иерусалиме. Они же убили его, повесив на столбе. (Деян.10:39)"
Писання"Христос відкупив нас від прокляття Закону, ставши прокляттям за нас, бо написано: Проклятий усякий, хто висить на дереві, (Гал.3:13)"
лжепереклад"Христос, выкупив, освободил нас от проклятия Закона, став проклятием вместо нас, потому что написано: "Проклят всякий, повешенный на столбе".(Гал.3:13)"
Може вам не зрозумілий вірш з галатів 3:13, то попередньо написано "Христос відкупив нас від прокляття Закону, ставши прокляттям за нас".
І що? - знову до словника!? Бачимо як багато значень має слово "xulon", а в 10 пункті ще й "хрест". http://www.iegova.ru/index2.htm

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

21753
UNREAD_POSTДодано: 30 березня 2010, 12:43 

Востаннє тут були:
sss написав:
Для мене така розмова де я змушенний лише викривати брехню та маніпуляцію є нецікавою.Вибачте
Та на здоровя! А психіатрія вчить, що під час суперечки чи діалогу сторона яка відчуває перевагу і впевненість виявляє зростаючу зацікавленність...активізується і посилює вербальну атаку... Отже, чому ваша зацікавленність падає, адже ви тільки змушені "викривати брехню та маніпуляцію", має бути навпаки. Ви прийшли повчити нас "правди" з вікна "вартової башти". Стережітся, сину лжепророків, не даремно написано: "...коли світло, що в тобі, є темрява, то яка ж то велика та темрява!(Матв.6:23)" От в мене зацікавленність вже не абияка.
Я відповів тепер, і відповів попередньо! Де відповіді, ссс, не множте своїх питань, а відповідайте! Чи знову нагадати?
ссс, прокоментуйте з якого кодексу чи сувою взяті слова: "Зачем я вообще говорю с вами?"
(такі речі дають вагомі підстави вважати ""переклад" нового світу" - лжеперекладом!!!)
"щоб перед Ісусовим Ім'ям вклонялося кожне коліно небесних, і земних, і підземних,
(Фил.2:10)"+"Я Собою Самим присягав, справедливість із уст Моїх вийшла, те слово, яке не повернеться: усяке коліно вклонятися буде Мені, усякий язик присягне й Мені скаже: Тільки в Господі правда та сила! Прийдуть до Нього та засоромляться всі, що на Нього запалюються. (Iс.45:23,24)"

ссс, а зчим краще порівнювати з Танах чи Септуагінтою. Щось не пійму, а чому "лжепереклад" так разюче різниться від джерел? Ще очікую індексів сувоїв, рукописів, кодексів... ДЕ ВОНИ - ТІ ІНДЕКСИ!!!
"Тоді Юда, що видав Його, як побачив, що Його засудили, розкаявся, і вернув тридцять срібняків первосвященикам і старшим, (Матв.27:3)"+"І сказав Я до них: Якщо добре це в ваших очах, дайте платню Мою, а як ні, перестаньте! І вони Мою платню відважили тридцять срібняків. (Зах.11:12)"
"...якщо ви спробували, що добрий Господь. Приступайте до Нього, до Каменя живого, дорогоцінного, що відкинули люди Його, але вибрав Бог. (1Петр.2:3,4)"+"Скуштуйте й побачте, який добрий Господь\Ягве, блаженна людина, що надію на Нього кладе! (Пс.33:9)"
ІСУС Є ГОСПОДЬ!
ІСУС Є ПРАВДИВИЙ БОГ!
ІСУС Є ЯГВЕ!

P.S. ссс, а старійшина знає чим ви займаєтесь? А може ви теж... того... "обрані" до "неба"?

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

21754
UNREAD_POSTДодано: 30 березня 2010, 13:32 

Востаннє тут були:
"Ісус Христос учора, і сьогодні, і навіки Той Самий! (Євр.13:8)"="Бо Я, Господь\Ягве, не змінююся, тому ви, сини Яковові, не будете знищені. (Мал.3:6)"="Я здавна Той Самий, і ніхто не врятує з Моєї руки, як що Я вчиню, то хто це перемінить? (Iс.43:13)"="І Я життя вічне даю їм, і вони не загинуть повік, і ніхто їх не вихопить із Моєї руки. Мій Отець, що дав їх Мені, Він більший за всіх, і вихопити ніхто їх не може Отцеві з руки. Я й Отець Ми одне! (Iван.10:28-30)"

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

21755
UNREAD_POSTДодано: 30 березня 2010, 14:31 

Востаннє тут були:
sss написав:
Palatinus написав:
Ого,то ви так продовжуєте маніпулювати.От і попробуй продовжувати вести з вами розмову якщо розмова будується на брехні та маніпуляціях.Якщо ви не сліпий,то уважно подивіться-Дії-5:30,10:39;Гал3:13-прокоментуйте.Ці слова вказують на хрест??

Цитата:
От знову не відповіді, навіть не контраргументи, а питання!!! Можна і відповісти!
Писання"Бог наших отців воскресив нам Ісуса, Якому ви смерть були заподіяли, повісивши на дереві. (Дiї.5:30)"
лжепереклад"Бог наших отцов воскресил Иисуса, которого вы убили, повесив на столбе.(Деян.5:30 НМ)"
Писання"І ми свідки всього того, що він чинив у краю Юдейськім та в Єрусалимі; його вони, повісивши на дереві, убили. (Деян.10:39)"
лжепереклад"И мы свидетели всего, что он сделал и в стране иудеев, и в Иерусалиме. Они же убили его, повесив на столбе. (Деян.10:39)"
Писання"Христос відкупив нас від прокляття Закону, ставши прокляттям за нас, бо написано: Проклятий усякий, хто висить на дереві, (Гал.3:13)"
лжепереклад"Христос, выкупив, освободил нас от проклятия Закона, став проклятием вместо нас, потому что написано: "Проклят всякий, повешенный на столбе".(Гал.3:13)"
Може вам не зрозумілий вірш з галатів 3:13, то попередньо написано "Христос відкупив нас від прокляття Закону, ставши прокляттям за нас".
І що? - знову до словника!? Бачимо як багато значень має слово "xulon", а в 10 пункті ще й "хрест".
От бачите ,те що я писав.В цих віршах сказанно на дереві,а не на хресті,а ви до словника.Шановний досить ,я вам сказав що розмова з вами стала нецікавою,бо ви хоч і зсилаєтесь на якісь джерела,але як завжди не до теми,та знову ж з тими маніпуляціями.От беремо слово "xulon"-якщо вономає значення хрест,то чому жоден переклад навіть ваш славнозвісний перекл Хом перекладає це слово ДЕРЕВО,а не хрест.Чого ж ви тікаєте від суті питання пославшись на словник який самі написали.Та ви хоч посилайтеся на сотні словників,написанно навіть у вашого Хом-ДЕРЕВО.Для чого далі мені продовжувати розмову з вам,якщо я бачу ну просто явну брехню.Для чого ,поясніть ця брехня.Замість того щоб давати запити до СЄпо-поводу Ів8:58,ви краще дайте запит до кантор Хом чи Ог,або навіть насваріться на них,чому то вони переклали в цих місцях слоово хрест -деревом.Адже ви стверджуєте що має значення хрест.Ой шановний досит позбавте мене тої мороки яку я маю з вами,та перестаньте брехню видавати за правду.ЦЕЖ ЧУДОВО ВИДНО.Я веду розмови зтими хто ставитьсчя до мене як до рівного співбесідника,а не як до якогось "барана",якому можна вішати все що завгодно.Вибачте ви мене з кимось спутали.

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

21758
UNREAD_POSTДодано: 30 березня 2010, 15:08 

Востаннє тут були:
Palatinus написав:
Слова "Бо троє свідкують на небі: Отець, Слово й Святий Дух, і ці Троє Одно. (1Iван.5:7)" Ці слова є в головних древніх кодексах!
От як, після таких слів католика для якого авторитетом є перекл Хом,можна щиро з ним спілкуватись.??Та подивіться хоч в те місце у свій переклад.Не суперечте своїм церковним "ієрархам",які допустили чомусь цей переклад без цієї вставки1Ів5:7.Мабуть всеж в них більше чесності.От як ,можна з такою лбдиною продовжувати розмову,яка не має чіткої позиції,а лише сплошні формули та приховані лише знані для нього факти про той же хрест де всі перекладають дерево.От і по поводу вставки з1Ів5:7 дайте запит до кантори Хом,як це вони так таке місце з писань яке так яскраво свідчить про Трійцю ,взяли і просто нахабно викинули.Може вони вже почали сумніватись у тій тайні.Тобто ви самі бачите що звами будувати чесно розмову негоден,бо ви не той за кого себе видаєте.
sss написав:
Palatinus написав:
Та на здоровя! А психіатрія вчить, що під час суперечки чи діалогу сторона яка відчуває перевагу і впевненість виявляє зростаючу зацікавленність...активізується і посилює вербальну атаку... ?
То слухайте ту психіатрію,може вам полегшає,а мені як послідовнику Христа,Син Бога,а не Бог-Син і не психіатрія, дає таку пораду:-"Не давайте святого псам і не кидайте перлин свиням, щоб вони не затоптали їх та, обернувшись, не роздерли вас".(Мт7:6)Цим Христос хотів показати, що немає змісту вести розмову з людьми які стають подібними до цих тварин.Тварина не може бути чесною так і є такі люди які не можуть а може і не хочуть бути такими.То який зміст,Скажіть, продовжувати з вами вести ці дебати.Щобвам щось доказати.Для чого??Для чого??Щоб слухати Психіатрію??Якщо у вас є з цим якісь проблеми ,то наздоровя.В мене всьо нормально,і яхочу слухати Христа.Дякую.

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

21759
UNREAD_POSTДодано: 30 березня 2010, 15:16 

Востаннє тут були:
Palatinus написав:
Знову вибачте, але щоб не псувати вже перекладене мушу вдатись до російської мови.
Приложение 5.
Безответная любовь: письмо «Свидетелей Иеговы» Гитлеру
general office: German branch:
117 Adams street Wachtturstr,1-19
Brooklin Magdeburg
New York, USA Postsch.-K.: Magdeburg 4042
Ну ви і письменник :D :D .Як можна довести що то не ви склали такий цікавий текст,або що його десь там у ватикані не написали.Для чого ті ганебні ходи.Ви хочете ще більше пропіарити СЄ?Наздоровя,то вам так психіатрія нарадила. :D :D :D

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

21768
UNREAD_POSTДодано: 30 березня 2010, 15:55 

Востаннє тут були:
Поки ви тут, дайте відповідь:

http://www.wt-un-lovers.narod.ru/
Від моменту свого виникнення Вартова Башта знову й знову неправдиво пророкувала кінець світу. Висловлені в тій або іншій формі пророцтва кінця світу в 1914-му, 1918-му, 1925-му, 1975-му роках. Чому?
про Івана 8:25 дам сканер з тексту!
Де індекси (або хоч назви) кодексів і сувоїв, на які ви опираєтесь?
Знов питаю, ви хоч даєте звіт своїм старійшинам? Вони знають, що ви тут?

Відповідай, сину лжепророка, слуго антихриста!
ІСУС Є ГОСПОДЬ!
СЛАВА ОТЦЮ І СИНУ І СВЯТОМУ ДУХУ! І НИНІ І НА ВІКИ ВІЧНІ! АМІНЬ!

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

21787
UNREAD_POSTДодано: 30 березня 2010, 21:07 

Востаннє редаговано Palatinus 30 березня 2010, 22:50 (всього 4 разів).

Востаннє тут були:
sss написав:
Як можна довести що то не ви склали такий цікавий текст,або що його десь там у ватикані не написали
То, сину лжепророків, спитай своїх старійшин: чому це називається прикрою помилкою в історії "організації"! І чому вони не подали в суд? Напевно, що самі написали! http://iriney.ru/sects/witness/004.htm
і протестанти знають http://jesuschrist.ru/forum/402615
А тепер читайТЕ, що написано? ЩО НАПИСАНО!!? Так, там де підкреслено в тексті червоним! Ще трошки словника. І поясніТЬ: звідки взялось, оте ваше:"Тогда они стали спрашивать его: "Кто же ты?" Иисус сказал им: "Зачем я вообще говорю с вами? (Иоан.8:25)"

0
(0-0)

URL Догори
Поділитися: 
Відображати повідомлення за:  Сортувати за   
Вперед:  
Створити нову тему Відповісти  [ 1531 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 103  Далі

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: - і 1 гість

©2006-2024 "Джерело"
Джерело
Каталог християнських ресурсiв <Для ТЕБЯ>