ПРОДОВЖЕННЯ (Вірші 22 розділу приведені з дослівного перекладу грецького НЗ). (Об.22:14) Блаженні, хто випере шати свої, щоб мати право на дерево життя, і ввійти брамами в місто! Щасливими будуть ті, які приклавши старання своєї душі до Слова Христового, вибілять свою праведність в Його Крові, одержать право на дерево життя, яке знаходиться між рікою і дорогою Нового Єрусалиму і тим самим увійдуть брамами в це місто, яке являється новою, досконалою, духовною наукою від Бога. (Об.22:15) А поза ним будуть пси, і чарівники, і розпусники, і душогуби, і ідоляни, і кожен, хто любить та чинить неправду. За межами міста будуть не тільки ті, хто чинить неправду, але і ті хто її любить, а це ті, які не мають і не приймають вияснення Духа Святого, тобто вони не зможуть зрозуміти основ досконалої духовної науки. (Об.22:16) Я, Ісус, послав Свого Ангола, щоб засвідчити вам це у Церквах. Я корінь і рід Давидів, зоря ясна і досвітня! Господь, через Свого Ангола, буде подавати відповідні застереження Церквам, особливо в останні часи. Ці застереження будуть подаватись на основі слів Старого Заповіту, а «зоря ясна і досвітня» зявляється в кінці ночі, тобто вказані застереження зявляться в кінці часу скорботи. (Об.22:17) А Дух і невіста говорять: Прийди! А хто чує, хай каже: Прийди! І хто прагне, хай прийде, і хто хоче, хай воду життя бере дармо! Члени Церкви – тіла Ісуса Христа, які водяться Його Духом, прагнуть якомога швидшого Його приходу, ось вони і будуть пити воду життя даром. (Об.22:18) Свідкую я кожному, хто чує слова пророцтва цієї книги: Коли хто до цього додасть що, то накладе на нього Бог кари, що написані в книзі оцій. (Об.22:19) А коли хто що відійме від слів книги пророцтва цього, то відійме Бог частку його від дерева життя, і від міста святого, що написане в книзі оцій. Багато хто, читаючи цю пророчу книгу, не розуміють написаного, тому Господь їх застерігає від «добрих намірів», внести тілесне, чи душевне вияснення пророчих слів даної книги, бо вияснення дає тільки Дух Святий. (Об.22:20) Той, Хто свідкує, говорить оце: Так, незабаром прийду! Амінь. Прийди, Господи Ісусе! (Об.22:21) Благодать Господа нашого Ісуса Христа зо всіма вами! Амінь.
А ми перебуватимемо завжди в молитві та в служінні Слову. (Дiї 6:4) Хай благословить тебе Господь!
|