Джерело Християнський форум «Джерело»
Праведний, як пальмове дерево, розпустить гіллє своє...
(Пс.92:12)
Джерело Поезія Рейтинг Форум
Сьогодні: 26 березня 2026, 23:11

Створити нову тему Відповісти  [ 63 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1, 2, 3, 4, 5

Автор Повідомлення
Відсутній

Тема повідомлення: Re: Поезія
49478
UNREAD_POSTДодано: 25 січня 2025, 18:28 

Стать: Він
Востаннє тут були:
07 квітня 2025, 04:06
Написано: 1
Віровизнання: християнин
Слава Ісусу Христу.
Хочу поділитись посиланням на озвучені в неокласичному стилі Псалми. На сьогодні є вже 24 озвучені українською мовою і кожного дня додаються нові. Також мені дуже подобаються озвучені англійською мовою

Версія українською мовою:
https://www.youtube.com/watch?v=aNluOzd ... 4T&index=1

Версія англійською мовою:
https://www.youtube.com/watch?v=708LzpW ... FNhPe4YItC

0
(0-0)

URL Догори
ДописДопис був видалений | видалив: _Анастасія_ | Сьогодні, 15:45.
Відсутній

Тема повідомлення: Re: Поезія
49752
UNREAD_POSTДодано: Сьогодні, 15:50 

Стать: Вона
Востаннє тут були:
Сьогодні, 15:52
Написано: 1
Віровизнання: баптист
Вітаю!) Мир вам! Це звісно не вірш а проза, яку дає мені Дух Святий.

Мій шлях тернистий і нелегкий, але мені не страшно, коли Ти тримаєш мене за руку.

Плоть така гріховна, але душа прагне Тебе. Маю спрагу — Боже, дозволь напитися зі святих Твоїх джерел. Нехай Твоя рука береже мене від гріха, щоб я була достойною перед Тобою, і щоб вороги мої не знайшли нічого проти мене.

Що ж Ти, Господи, приготував для мене — торжество чи битву? Але що б Ти не призначив, нехай звершиться воля Твоя. І прошу, Боже: нехай душа моя вдень і вночі славить Тебе й не відходить від істини Твоєї.

Господь — Цілитель зраненої душі, як пастир Він лікує вівцю, що зайшла в терни. Він — істинний шлях, міцний і непорушний. Його слово освітлює дорогу, Його милість піднімає з пороху, а Його вірність залишається незмінною навіки. Господь — твердиня душі; біжи до Нього й не бійся. Він любить тебе.
Господь благий і милість Його повік.

+1
(1-0)

URL Догори
Поділитися: 
Відображати повідомлення за:  Сортувати за   
Вперед:  
Створити нову тему Відповісти  [ 63 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1, 2, 3, 4, 5

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: - і 2 гостей

©2006-2026 "Джерело"
Джерело