Джерело Християнський форум «Джерело»
Праведний, як пальмове дерево, розпустить гіллє своє...
(Пс.92:12)
Джерело Поезія Рейтинг Форум
Сьогодні: 26 квітня 2025, 11:42

Створити нову тему Відповісти  [ 1 повідомлення ] 

Автор Повідомлення
Відсутній

Тема повідомлення: Трамп - антихрист?
49503
UNREAD_POSTДодано: 07 квітня 2025, 21:29 

Стать: Він
Востаннє тут були:
18 квітня 2025, 02:45
Написано: 904
Розкажу, як Бог дав мені зрозуміти, хто такий трамп. Ще у 2020 році я розмовляв з одним трампоманом (людина, що поклонилася трампу). Ці люди досі вважають себе християнами, хоча насправді вже in Trump we trust. Відбулася тиха підміна Ісуса Христа тим, хто заміняє Його. І мимохіть цілком випадково промовив фразу, над якою я раніше ніколи не задумувався: Трамп - це антихрист. Я не надавав цьому якоїсь ваги, я так ніколи не думав. Але після цієї фрази я побачив, як раптово перемінилося обличчя співрозмовника, очі налилися кровю, в голосі відчулася неприхована злоба. І тоді я зрозумів, що випадково потрапив у саму суть цього явища і почав ретельно досліджувати, що про це говорить Біблія. Виявилося, що все співпадає. Можемо це розібрати в окремій темі, бо не лише Даниїл про це пише. Хоча звісно, сам трамп не може бути антихристом за визначенням - він лише очолює цю релігійну систему, яка увібрала образ антихриста.

Тобто, поняття антихрист можна розглядати на кількох рівнях: по-перше, існує сама людина, лідер, якому поклоняються, у якого вірять, по-друге, релігійна система, на яку опирається антихрист, тобто існує багато антихристів, які вишли з нас - тобто з середовища євангельських християн.

ЛіТай, моя пташко, угору зліТай,
Спіткнутись, упасти нікому не дай
0
(0-0)

URL Догори
Поділитися: 
Відображати повідомлення за:  Сортувати за   
Вперед:  
Створити нову тему Відповісти  [ 1 повідомлення ] 

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: - і 2 гостей

©2006-2025 "Джерело"