Дякую усім небайдужим. Гріх — це порушення Закону Яхве/Закону Мойсея. 1 Івана 3:4 - Біблія Короля Якова Хто чинить гріх порушує також Закон: бо гріх є порушення Закону. Мойсей не був автором Закону, він був слугою Яхве, Отця Небесного. Закон Мойсея існував до Мойсея — це ясно зі Святого Писання. Про патріарха Авраама, написано: Буття 26:5 через те, що Авраам послухав Мого голосу, і виконував те, що виконувати Я звелів: заповіді Мої, постанови й закони Мої. Це означає що Авраам шанував Яхве, виконував Його Закони, пізніше відомі як Закон Мойсея; він не вбивав, не чинив перелюбу, розпусти, не свідчив неправдиво на сусіда свого та виконував інші відомі сьогодні 613 Законів, Судів і Постанов Святого Писання. Це було до Мойсея. Ной, це задовго до Авраама, написано: Буття 6:9 Ной був чоловік праведний і невинний у своїх поколіннях. Що означає “Ной був чоловік праведний і невинний ”? Це означає що Ной знав Яхве, шанував Яхве, виконував Його Закони/ Закони Мойсея; він не вбивав, не чинив перелюбу і розпусти, не свідчив неправдиво на сусіда свого, не жадав дому сусіда свого, не жадав жони сусіда свого, ані раба його, ані невільниці його, ані вола його, ані осла його, ані всього, що сусіда його — Вихід 20 та виконував інші відомі сьогодні 613 Законів, Судів і Постанов Святого Писання. Він не вживав свинину, це Левит 11:7. Звідки я це знаю? Про Ноя написано: Буття 7:2 Із усякої чистої худоби візьмеш собі по семеро, самця та самицю її, а з худоби нечистої двоє: самця та самицю її. Це означає що Ной, задовго до Авраама, і ще більш задовго до Мойсея розбирав між худобою чистою і худобою нечистою. Він узяв до ковчега двоє свиней і семеро овець, як показує Левит 11. Свиня має своє корисне призначення у світі але в їжу людині вона не годиться, “нечиста вона для вас”, написано у Левит 11:7. Це означає що свиня створена для виконання певних корисних цілей — очищення Землі, вона їсть усе, падло також. ( Падло (мерля́тина, мертв́яччина, мертвечи́на, мерло́, па́даль, сте́рво, мертв'ятина) — трупи тварин, що розкладаються в природному середовищі.Розкладання полягає в розвитку численних мікроорганізмів, унаслідок чого в трупі відбувається виділення отрут і виникає сильний неприємний запах. Він здатний привертати тварин, що спеціалізуються на поїданні падла. Серед них є такі тварини як гієни, грифи, ворони та інші. - Вікіпедія) А для вживання в їжу людині не годиться, каже Отець Небесний — Яхве. Не годиться і все тут. Звісно — це дешево тримати таку худобу вдома, а Закони Яхве? Та хто сьогодні служить Яхве? Всі давно забули це ім’я ради Ваалів як показує Яремія 23:27. Ваал не навчає Законів Яхве. Ваал — означає “Пан”, по-англійськи - Lord, це слово вживається у більшості англомовних Біблій замість слова Яхве (YHWH), як в оригіналі. (В єврейському тексті Біблії (Старий Заповіт) ім'я Ягве в формі тетраграми трапляється 6828 разів, починаючи від Буття 2:4...У пізніших переписах грецької Септуаґінти, (що підтверджується знахідкою, датованою III століттям н. е.) на місці тетраграми вставлено вирази «Kyrios» (Пан) та «Theos» (Бог).- Вікіпедія) Кому це вигідно? Назад до Яремії 23, Яхве через пророка Яремію звертається до Єрусалимських пророків і священників, пізніше, через сотні років, ці єрусалимські пророки і священники називалися фарисеї, садукеї, ессеї, вони переслідували Яремію, вони, через сотні років убили Спасителя, апостолів, вони убивали тих хто проповідував і виконував Закони Яхве, хто виявляв їхні гріхи - порушення Закону Яхве, (1 Івана 3:4 - Біблія Короля Якова). Яханан Занурювач — справжнє ім’я Івана Христителя (див. Вікіпедія - Яхве), сказав єврейському цареві: це недобре щоб ти жив у шлюбі з дружиною твого брата! Розлученою дружиною, звісно, - бо це є порушення Закону Яхве/Закону Мойсея - Левит 18:16. Йому відтяли голову. Це не зупинилося на апостолах і не прийшов мир у світ із прийняттям Костянтином у ІІІ-ІV ст. н.е. християнства. Це християнство яке він прийняв відкинуло Закони Мойсея/Закони Яхве. Воно протягом століть вело “християнські війни”, ходило у Христові походи, відтинало голови батькам, забирало у полон дітей, спалювало доми, гвалтувало жінок. Ще довго це християнство яке він прийняв палило відьом на багаттях, спалювало книжки, продавало індульгенції. Нічого спільного із Законами Яхве/Законами Мойсея, чи не так? Християнство — це майже увесь світ сьогодні. Навіть у Китаї святкують Різдво. Християнство звільнило себе від Законів Яхве/Законів Мойсея, а натомість отримало статистику хвороб що передаються статевим шляхом через порушення Законів Яхве/Законів Мойсея (Повторення Закону 22:20-22, Левит 18), розлучень, вроджених дитячих дефектів, абортів, війн, раку. Це кари, прокляття які є наслідками порушення Закону Яхве/Закону Мойсея - Повторення Закону 28. Содомітів (Левит 18:22), сьогодні вінчають у християнських церквах! Нічого спільного із Законами Яхве/ Законами Мойсея, чи не так? Хіба таке проповідував Спаситель чи апостоли? Назад до Ноя. Що означає “Ной був чоловік праведний і невинний ”? Читайте: Повторення Закону 6:25.
Вивчіть Закон, виконуйте його а не порушуйте, то і не будете грішити. Хай Яхве благословить Ваше розуміння, З повагою, Юрій Скулеба
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
|