Джерело
https://forum.jerelo.info/

Давайте поговоримо про сатану
https://forum.jerelo.info/viewtopic.php?t=623
Сторінка 1 з 1

Михайло [ 17 червня 2008, 21:54 ]  Давайте поговоримо про сатану

Слава Ісусу Христу. :)
Я тут знайшов деяку інформацію, і хочу нею поділитися:

:twisted: Сатана скликав всесвітній з'їзд бісів :twisted:

У своїй промові з приводу відкриття він сказав: “Ми не можемо перешкодити християнам ходити в церкву. Ми не можемо утримати їх від читання Біблії. Ми навіть не можемо не дозволити їм сформувати близькі особисті стосунки з їх Спасителем. Як тільки вони встановлюють зв'язок з Ісусом, ми позбавляємося влади над ними. Так хай ходять в свої церкви, хай владнують дружні зустрічі з обідами, але ми вкрадемо їх час, так що вони не зможуть розвивати свої стосунки з Ісусом Христом.”
- “Ось що я хочу, щоб ви зробили", - сказав диявол. “Перешкодьте їм увійти до спілкування з їх Спасителем і підтримуйте цей зв'язок протягом дня.”
- “Як нам це зробити?” - закричали демони.
- “Займіть їх дурницями і винайдіть незліченну кількість способів, щоб зайняти їх розуми” - відповів він.
"Спокушайте їх витрачати, витрачати, витрачати і брати, брати, брати у борг. Переконаєте їх дружин затримуватися на роботі, а мужів - працювати б-7 днів в тиждень, 10-12 годин вдень, щоб ним було по кишені їх порожнє життя.
Не давайте їм проводити час зі своїми дітьми.
Коли їх сім'ї розваляться, а це буде швидко, їх будинки більше не будуть притулком від тиску на роботі. Стимулюйте понад міру їх розуми так, щоб вони не могли чути цей тихий, спокійний Голос. Спокусите їх включати радіо і плейєри, куди б вони не їхали.
Зробіть так, щоб телевізори, відеомагнітофони, cd-плейєри і комп'ютери в їх будинках працювали постійно, стежите за тим, щоб в кожному магазині і ресторані світу постійно звучала не християнська музика. Це заблокує їх розуми і зруйнує їх єдність з Христом.
Розкладете на столах в кафе безліч журналів і газет. Бомбардуйте їх розуми новинами 24 години в добу. Хай по дорозі їм впадає в очі море рекламних щитів. Наповните їх поштові скриньки рекламою, каталогами для замовлення товарів поштою, всілякими іформационнимі бюлетенями і пропозиціями безкоштовних товарів, послуг і помилкових надій. Показуйте в журналах і по телевізору худих, хороших моделей, так щоб їх муж повірив, що зовнішня краса - найголовніше і стали б невдоволені своїми дружинами. Це швидко зруйнує їх сім'ї!
Відверніть їх Санта-Клаусом, щоб вони не учили своїх дітей дійсному значенню Різдва. Дайте їм пасхального кролика, щоб вони не говорили про Його воскресіння і владу над гріхом і смертю.
Нехай навіть відпочиваючи, вони доходять до крайності. Хай з відпустки вони повертаються виснаженими.
Зробіть так, щоб вони були дуже зайняті, щоб поїхати на природу і помилуватися Божим творінням. Замість цього відправте їх до парків розваг, на спортивні заходи, ігри, концерти і кіно. Хай вони будуть зайняті, зайняті, зайняті! А коли вони зустрінуться для духовного спілкування, нав'яжіть їм плітки і чутки, так щоб вони вирушали в збентеженні. Наповните їх життю такою кількістю хороших справ, щоб у них не було часу шукати сили у Ісуса. Скоро вони працюватимуть, покладаючись на себе, жертвуючи своїм здоров'ям і сім'ями ради чергової справи.
Це спрацює! Це спрацює!"
Це був відмінний план! Біси з радістю відправилися на своє завдання, заставляючи християн всюди бути усе більш зайнятими і квапитися туди і сюди залишаючи мало часу для свого Бога і сімей. Не маючи часу розповісти іншим про силу Ісуса, здатну змінювати життя.
Питання в тому, чи вдався дияволові його задум? Вам судити! :)
Із www.life-streams.org.

Сонячник [ 17 червня 2008, 22:21 ]  Re: Давайте поговоримо про ...

Так, зайнятість - це найбільша проблема теперішніх християн. А зайнятість - це від бажання збагачуватися, що веде у загибіль:
1Тим.6:9 А ті, хто хоче багатіти, упадають у спокуси та в сітку, та в численні нерозумні й шкідливі пожадливості, що втручають людей на загладу й загибіль.

Taj [ 10 липня 2008, 14:46 ]  Re: Давайте поговоримо про сатану

Тема мені не сподобалася, а по суті справді хороший матеріал. І мова йде не про сатану, а про пастки сучасної цивілізації.
Про це потрібно говорити, кричати, щоби усвідомив це кожен віруючий.
Це - вельми важливо.

NiXy [ 14 липня 2008, 23:17 ]  Re: Давайте поговоримо про сатану

Taj написав:
Тема мені не сподобалася, а по суті справді хороший матеріал. І мова йде не про сатану, а про пастки сучасної цивілізації.
Про це потрібно говорити, кричати, щоби усвідомив це кожен віруючий.
Це - вельми важливо.


Раджу прочитати статті на цю тему:
http://christianin.net.ru/article.php?id=125
http://christianin.net.ru/article.php?id=80

Промінчик [ 16 січня 2012, 15:56 ]  Re: Давайте поговоримо про сатану

Диявол особливо затягує в свою сітку через інтернет, фільми, мультфільми,компютерні ігри, художних книжок.. :evil: - особливо дітей( тай дорослі)...Вони стають як нарко залежні...Неможуть і дня прожить без того. і часто християни...Сама була свідком цього :shock:

Промінчик [ 16 січня 2012, 15:59 ]  Re: Давайте поговоримо про сатану

Пропоную молитися за тих людей яких диявол заманив в свою сітку, їм дуже нелегко звідти вибратись!!!

taras15 [ 25 лютого 2013, 16:43 ]  Re: Давайте поговоримо про сатану

Форумчани, як ви думаєте, чи може сатана промовляти через Біблію в наші думки і серце? Для прикладу згадаймо, як сатана в пустелі до Ісуса Христа промовляв, посилаючись на Слово Боже...

Протестант [ 25 лютого 2013, 20:49 ]  Re: Давайте поговоримо про сатану

taras15 написав:
Форумчани, як ви думаєте, чи може сатана промовляти через Біблію в наші думки і серце? Для прикладу згадаймо, як сатана в пустелі до Ісуса Христа промовляв, посилаючись на Слово Боже...

Напевно, якщо б не промовляв так як ви пишете, то б не було стільки конфесій, а так кожен ґрунтується на Біблії.

Апостол1 [ 25 лютого 2013, 21:03 ]  Re: Давайте поговоримо про сатану

Багато людей використовують Біблію для прикриття(оправдання) лихих справ, або своєї бездіяльності. Цитуючи Рим12:18, вони не шукають миру, кажучи що це не залежить від них. Згадуючи другу половину 14 віршика Рим6, відкидають всі закони і постанови, кажучи, що вони не під законом. Згадуючи що "не дивиться Бог на обличчя" Дії10:34 дозволяють собі багато вольностей, які перед Богом є гидотою... І інші є приклади. Таким Слово Боже проповідане буде лише на свідоцтво :(

Братик [ 25 лютого 2013, 23:33 ]  Re: Давайте поговоримо про сатану

taras15 написав:
Форумчани, як ви думаєте, чи може сатана промовляти через Біблію в наші думки і серце? Для прикладу згадаймо, як сатана в пустелі до Ісуса Христа промовляв, посилаючись на Слово Боже...

А чому б ні? Дійсно, стільки є перекручень і невірного розуміння Біблії! Та й антихрист буде прикриватися спочатку Словом Божим, я це робить зараз вавілонська церква

Сторінка 1 з 1 Часовий пояс UTC + 2 годин