Джерело Християнський форум «Джерело»
Праведний, як пальмове дерево, розпустить гіллє своє...
(Пс.92:12)
Джерело Поезія Рейтинг Форум
Сьогодні: 29 березня 2024, 00:08




Створити нову тему Відповісти  [ 20 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1, 2

Автор Повідомлення
Відсутній
 
 Тема повідомлення:
8389
UNREAD_POSTДодано: 19 квітня 2007, 18:11 

Стать: Він
Востаннє тут були:
13 жовтня 2017, 04:39
Написано: 4006
Звідки: MA-USA
Список можна продовжити: Паскаль, Ньютон... Я б сказав усі видатні фізики були християнами. Звідси висновок: не наука штовхала людство до пізнання Бога, а, навпаки, пізнання Бога дало поштовх до розвитку науки.




Хай благословить тебе Господь!
0
(0-0)
 
 URL Догори
Відсутній
 
 Тема повідомлення:
8411
UNREAD_POSTДодано: 20 квітня 2007, 10:08 
Аватар учасника

Стать: Не знати хто
Востаннє тут були:
26 січня 2011, 19:15
Написано: 76
Звідки: Київ, Україна
ЮРА написав:
... у відповідь чуєш сичання що вони не спасенні ...

... А як ставляться до людей Його послідовники? Одним кричать "Будете горіти в огні", інших гнусно використовують для власного самоствердження і прибутку...


Ну... не знаю - ще таких не чув...

Точніше, я дивлюся на людей не за формальними ознаками "не хрестився, не молився, а в Біблію попав...", а за їх справами.
Наприклад Кант теж звався християнином... Але, чесно кажучи, до мене не до кінця доходить, як християнин, до того ж священник, міг сказати, що Бог не має права втручатися у життя людини. А християнин-Декарт, що присвятив багато зусиллю обґрунтуванню існування Бога, мав позашлюбну дочку, не працював, не мав друзів.
А християнських вчених та сама гнила система, яка у Біблії зветься світ цей або рід цей (і не обов'язково вона повинна носити назву християнства, не маючи до нього жодного відношення), постійно засуджувала.
Але досить просто подивитися - хто просунувся краще в науці. Християнська Європа (і зараз лише отримує дивіденти із минулого, поступово деградуючи), мусульманський схід, язичницька африка чи буддистська Індія. Все що мають останні страни - це купування існуючих Європейських і Американських технологій.

Сподіваюся, що не багатьох ображу, якщо скажу, що на небі не буде ні православних, ні католиків, ні баптистів, ні п'ятидесятників, ні харизматів і т.п. На небі будуть лише ХРИСТИЯНЕ, які присвятили Богу своє життя. А такі, я знаю, є і серед православних, і серед католиків, і серед баптистів, і серед п'ятидесятників, і серед харизматів і інших християнських напрямків.
А хто і з чого будував - потім з'ясується. Є єдиний фундамент - Ісус Христос, а хто вже з чого будує - хто із срібла, хто із золота, а хто й з соломи...
І, чесно кажучи, ще особисто не чув, щоб хтось інакше вчив (хоча мені розповідали, що і такі трапляються).

Цитата:
Людина, знаючи Бога, може значно більше зробити в науці, аніж безбожник через викривлений світогляд та однобічне сприйняття реальності.

Дуже цікаво, що більшість невіруючих вчених, що мали великі досягнення в науці, закінчили життя самогубством, або потрапили до божевільні.

(щоб трохи розрядити обстановку)
Викликали на небо представників трьох християнських напрямків - православного, католика і протестанта. Приймав усіх Петро.
Викликав православного, п'ять хвилин бесідували - вийшов, каже: "Да, із Дівою Марією ми трохи того... перегнули палку. Будем виправлятися."
Викликав католика. Десять хвилин балакали. Виходить, каже: "Да, трохи забагато ми про Папу Римського думали, треба щось змінювати".
Викликав протестанта. Три години балакали. Вибігає злий Петро: "Я йому свої власні слова показую, а він мені - Ти в контест дивись!"


0
(0-0)
 
 URL Догори
Відсутній
 
 Тема повідомлення:
11409
UNREAD_POSTДодано: 17 серпня 2007, 17:32 
Аватар учасника

Стать: Він
Востаннє тут були:
07 вересня 2019, 21:50
Написано: 896
Звідки: Україна
Цитата:
Наприклад Кант теж звався християнином... Але, чесно кажучи, до мене не до кінця доходить, як християнин, до того ж священник, міг сказати, що Бог не має права втручатися у життя людини.

Цікаво, в якій праці він таке сказав? Бо його праці досить грунтовні і витримані в християнському сенсі.
Може, радянські видавці постаралися чи переклад не надто вдалий?




ЛіТай, моя пташко, угору зліТай,
Спіткнутись, упасти нікому не дай
0
(0-0)
 
 URL Догори
Відсутній
 
 Тема повідомлення: Re: Фізика очима християн
46776
UNREAD_POSTДодано: 21 червня 2014, 19:55 

Стать: Він
Востаннє тут були:
12 жовтня 2014, 08:28
Написано: 222
Фізика очима Християн.....
Християни поки я незустрічав не виступають проти вдосконалення фізики досліджень і всілякого вивчення фізичних явищ , зараз в крайньому разі, да і фізики все більше приходят до того що Бог є в главі всього сесвіту.....
ну а те що колись ці дві групи людей були налаштовані друг проти друга Християни проти фізиків , фізики проти Бога,
це було раніше.....


0
(0-0)
 
 URL Догори
Відсутній
 
 Тема повідомлення: Re: Фізика очима християн
46777
UNREAD_POSTДодано: 22 червня 2014, 13:07 
Аватар учасника

Стать: Він
Востаннє тут були:
30 листопада 2023, 06:16
Написано: 4652
Звідки: Україна
Віровизнання: християнин
А що думають християни-фізики про швидкість світла? Прийнято вважати, що швидкість світла є постійною, а світло від зірок до Землі доходить дуже-дуже довго (від 4,3 роки до 13 млрд. років). Звичайно, поки офіційна фізика вважатиме достовірними витівки скептика Альберта Айнштайна, доти люди віритимуть, що світло справді доходить до Землі за 13 млрд. років.
Однак, у мене є припущення не гірше Айштенівського, я вважаю що:
ШВИДКІСТЬ СВІТЛА (електромагнітних хвиль) не є постійною, як вважалося раніше, а залежить від впливу магнітного (чи іншого) поля. Тобто на поверхні Землі швидкість світла є сталою і у вакуумі становить 299 792 458 м/с. Справді, на поверхні Землі ще не вдалося збільшити швидкість світла, хоча зменшити швидкість вдавалося навіть до 17 м/с.
Однак, за межами впливу поля Землі швидкість світла може досягати нескінченності, адже ніщо не заважає електромагнітним хвилям пронизувати "ефір".
До цього часу вважалося, що нібито світло від зірок доходить до Землі декілька тисяч чи мільярдів років, але це при умові, якщо швидкість світла у Всесвіті є всюди такою, як її виміряли на поверхні нашої планети. Однак, якщо враховувати теорію про нескінченну швидкість світла у відсутності магнітних та інших полів, то світло від зірок може доходити до Землі за лічені секунди.

Звичайно, цю теорію ще слід перевірити експериментально, але для цього достатньо довести, що магнітні чи інші поля впливають на швидкість світла - швидкість розповсюдження електромагнітних хвиль.
Хто що думає про це?




Трава засихає, а квітка зів'яне, Слово ж нашого Бога повіки стоятиме! (Іс.40:8 )
0
(0-0)
 
 URL Догори
Поділитися: 
Відображати повідомлення за:  Сортувати за   
Вперед:  
Створити нову тему Відповісти  [ 20 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1, 2


Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: - і 4 гостей


cron ©2006-2024 "Джерело"
Джерело
Каталог християнських ресурсiв <Для ТЕБЯ>