Джерело Християнський форум «Джерело»
Праведний, як пальмове дерево, розпустить гіллє своє...
(Пс.92:12)
Джерело Поезія Рейтинг Форум
Сьогодні: 28 березня 2024, 13:30




Створити нову тему Відповісти  [ 17 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1, 2

Автор Повідомлення
Відсутній
 
 Тема повідомлення: Re: Об’явлення Івана 17–18 розділи
46634
UNREAD_POSTДодано: 11 травня 2014, 20:31 

Стать: Він
Востаннє тут були:
Вчора, 11:23
Написано: 239
Звідки: Львів
Віровизнання: п'ятидесятник
taras15 написав:
в мене Богуславе питання. Як проповіді (наприклад, "Вино – радість душі; олива – помазання (духовне хрещення)"), які будуть казатися проповідниками (земними купцями), що прийняли ознаку звірини, можна буде розрізнити на основі Писання? тобто духовні проповіді від душевних? можливо в тому, що буде видно наголос на переміну двох основних заповідей (люби Бога і свого ближнього)?

taras15, Ти правильно замітив, буде переміна двох основних заповідей, це дія звірини з землі, яка мала роги подібні ягнячим, а також доктрина (666) звірини з моря - антихриста, все душевне.
(Пс.103:15) і вино, що серце людині воно звеселяє, щоб більш від оливи блищало обличчя, і хліб, що серце людині зміцняє.
Даний вірш псалму, необхідно сприймати духовно, як Апостол Павло говорить до Римлян, про радість спасіння душі, в свідченні Духа Божого. Від цієї радості наше лице сяє (більше від оливи блищить).
(Рим.8:14) Бо всі, хто водиться Духом Божим, вони сини Божі;
(Рим.8:16) Сам Цей Дух свідчить (разом із в грец.цих слів немає) духові нашому, що ми діти Божі.
Антихрист із лжепророком, цю радість переведут в розряд душевної: належність до багатолюдної общини з домінуючою доктриною, економічний успіх і т.д.




А ми перебуватимемо завжди в молитві та в служінні Слову. (Дiї 6:4)
Хай благословить тебе Господь!
0
(0-0)
 
 URL Догори
Відсутній
 
 Тема повідомлення: Re: Об’явлення Івана 17–18 розділи
46636
UNREAD_POSTДодано: 15 травня 2014, 08:45 

Стать: Він
Востаннє тут були:
Вчора, 11:23
Написано: 239
Звідки: Львів
Віровизнання: п'ятидесятник
ПРОДОВЖЕННЯ
(Вірші 18 розділу приведені з дослівного перекладу грецького НЗ).
(Об.18:20) Радій з цього, небо, і святі апостоли та пророки, бо Бог виконав суд ваш над нею!
Бог виконав суд над Вавилоном, великою столицею, але осудили доктрину антихриста, науку замішання в часі скорботи, як апостоли, так і пророки, тобто ті, хто мали засвідчення Ісусове, а засвідчення Ісусове, це дух пророцтва Об.19:10.
(Об.18:21) І один сильний Ангол узяв великого каменя, як жорно, і кинув до моря, говорячи: З таким розгоном буде кинена Вавилон, велика столиця, і вже вона не знайдеться!
Жорно існує в млині для подрібнення зерна на муку, з якої виробляють смачні і корисні вироби для споживання, так буде кинений Закон (камінь) до душевного людського моря, який зробить слово Старого заповіту зрозумілим, бо Закон духовний Рим.7:14. Після цього відкриється блуд доктрини замішання – Вавилон, великої столиці, і вона вже не буде потрібна (не знайдеться).
(Об.18:22) І голос гуслярів, і співаків, і сопільників, і сурмачів уже не буде чутий в тобі! І вже не знайдеться в тобі жадного ремісника й ніякого ремесла, і шум жорен уже не буде чутий в тобі!
В часі скорботи, в часі замішання, не буде радості від правди, радості перемоги, коли відкрється блуд доктрини замішання. Зверхники і проповідники церкви блудниці, поділялись за різними темами своїх проповідей, за характером і напрямком діяльності релігійних спільнот, так що при відкритті правди Божої, все це втратить свою актуальність (не знайдеться в тобі жадного ремісника й ніякого ремесла), а духовного відкриття Писання вже не буде (шум жорен уже не буде чутий в тобі).
(Об.18:23) І світло свічника вже не буде світити в тобі, і голос молодого й молодої вже не буде чутий в тобі. Бо купці твої були земні вельможі, бо твоїм ворожбитством були обмануті всі народи!
Даний вірш говорить, що Дух Святий Писання відкривати вже не буде (світло свічника вже не буде світити в тобі), засвідчення Ісусове (голос молодого), а це дух пророцтва, голос Церкви (голос молодої), в кінці часу скорботи вже не будуть лунати. Причина цих невтішних попереджень в тому, що зверхники і проповідники (купці) Вавилону були тілесними (земні вельможі), а доктрина замішання обманула всі народи.
(Єр.25:8) Тому так промовляї Господь Саваот: За те, що ви не слухалися слів Моїх,
(Єр.25:10) І Я вигублю в них голос радісний та голос веселий, голос молодого та голос молодої, гуркіт жорен та світло світильника...
Бог, через пророка Єремію, вказує на причину покарання, а це відкинення вияснення Слова Духом Святим: «За те, що ви не слухалися слів Моїх», а Бог є Дух.
(Об.18:24) Бо в ній знайдена кров пророків, і святих, і побитих усіх на землі...
(Гал.4:29)хто родився за тілом, переслідував тих, хто родився за духом, так само й тепер.




А ми перебуватимемо завжди в молитві та в служінні Слову. (Дiї 6:4)
Хай благословить тебе Господь!
0
(0-0)
 
 URL Догори
Поділитися: 
Відображати повідомлення за:  Сортувати за   
Вперед:  
Створити нову тему Відповісти  [ 17 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1, 2


Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: - і 8 гостей


©2006-2024 "Джерело"
Джерело
Каталог християнських ресурсiв <Для ТЕБЯ>