Джерело
https://forum.jerelo.info/

Смачного!
https://forum.jerelo.info/viewtopic.php?t=1254
Сторінка 1 з 1

Братик [ 16 березня 2012, 15:25 ]  Смачного!

Існує дуже багато сайтів з тисячами рецептів, але з такої кількості дуже важко вибрати потрібний. Пропоную в цій темі ділитися цікавими рецептами.

Промінчик [ 17 березня 2012, 17:23 ]  Re: Смачного!

Салат з чипсів . 1 упаковка чіпсів (але не картопляних, а, наприклад, повітряних крабових);
1 баночка консервованої кукурудзи;
2-3 (зварених круто і дрібно порубаних) яйця;
1 головка цибулі (півкільця (або менше) обшпарити окропом, щоб вийшла гіркота).
Майонез (для заправки).
Морква

Якщо чіпсів забагато - поламати, добавить інші інгредієнти, ретельно перемішати і … їсти подано!

Братик [ 17 березня 2012, 18:49 ]  Re: Смачного!

Ух ти, навіть з фотографією! Фотка твоя, чи з сайту?
Я якраз хотів запитатися хто вміє робити салат з чіпсами! :)
В гостях угощали цим салатом, але мені неудобно було питатися про рецепт (хлопцям не пасує :oops: ), але салат мені дуже сподобався. Не знаю, правда, чи це той самий салат, бо там чіпси були соломкою посипані зверху, але великі пилюстки здається теж були... Кукурудзу теж пам"ятаю. Все - буду пробувати! Дякую Промінчик!

Промінчик [ 18 березня 2012, 10:53 ]  Re: Смачного!

Завжди прошу! :)
А фотка з сайту...

Братик [ 18 березня 2012, 21:18 ]  Re: Смачного!

Ось такий у мене получився салат - як завжди з власною модифікацією. Я використав звичайні картопляні чіпси. Яєць можна дати більше. Получився досить смачним - точно таким, який я пробував у гостях! :eek:

yuliya [ 27 червня 2012, 18:21 ]  Re: Смачного!

Торт "Снікерс"
Тісто:
5 яєць
1 ст. цукру
1 ст. борошна
ваніль
2 ст. л. молока
70-100 г чорного шоколаду

перший крем:
400 г вершків жирністю 35%
2 ст. л. цукру

другий крем:
2/3 банки вареного згущеного молока
100 г м'якого вершкового масла
80-100 г злегка порубленного жареного арахісу

глазур:
100 г шоколаду
2 ст. л. молока

форма 24 см., дно змастити маслом і злегка присипати мукою

Відділити жовтки від білків, жовтки збити з цукром та ваніллю. В мисочку налити молоко і покласти шоколад поламаний на кусочки, розтопити в мікрохвильовці, вимішати до однорідного стану, добавити до жовтків та збити.
Білки збити в міцну піну, добавити до шоколадної маси разом з мукою, обережно вимішати до однорідного стану, вилити в форму, випікати при 180 гр. близько 25-35 хвилин.
Готовий корж остудити, розрізати на дві частини.
Вершки збити з цукром в плотну масу, викласти на корж і рівномірно розприділити, поставити в холодильник на 15 хв. (щоб вершки злегка застили).
Масло збити з вареним згущеним молоком, добавити арахіс, розмішати. Намазати обережно на вершковий крем, зверху покласти другий корж.
Для глазурі також в мікрохвильовці розтопити шоколад з молоком, розмішати до однорідного стану і вилити зверху на торт, рівно розмастити, прикрасити по бажанню. Торт повинен постояти не менше 5-ти годин в холодильнику.

Vero [ 06 березня 2013, 15:52 ]  Re: Смачного!

Торт "П'яна вишня"
Для тіста:
5 яєць
2 ст. цукру
2-3 ст. л. сметани
2 ст. л. какао
1,5 ч. л. соди, гашеної оцтом
2 ст. муки

Для крему:
1,5 ст. молока
2 ст. цукру
450 г вершкового масла
300 г вишень, настояних на горілці

Для прикраси:
2 плитки чорного шоколаду

Тісто. Збити 5 білків з цукром.
Додати жовтки, сметану, какао, соду і муку. Все ретельно перемішати, випекти 2 коржі і охолодити.

З одного коржа вийняти середину, залишивши лише тонкі стінки.

Другий корж розрізати уподовж на 2 коржі. Один корж відкласти а інший разом з м'якоттю з першого коржа дрібно порізати.

Крем. Молоко і цукор розігріти на слабкому вогні, поки не розчиниться цукор до світло-коричневого кольору. Масло збити і тонкою цівкою влити в нього охолоджене молоко. Крем розділити на три частини.

У 2/3 крему додати крихту з коржів, вишні перемішати і наповнити порожній корж.

Потім прикрити половинкою коржа, що залишилася, і змастити торт кремом, що залишився.

Одну плитку шоколаду потерти і обсипати торт, а другу розтопити на водяній бані і полити торт.

Vero [ 06 березня 2013, 16:02 ]  Re: Смачного!

Рецепт піци
1 ст. л. цукру
3/4 ст. теплого молока
1 ст. л. сухих дріжджів
2 ст. муки
1/4 ч. л. солі
3 ст. л. олії

Змішати молоко, дріжджі, цукор, дати трохи постояти. Добавити інші інгрідієнти і добре вимішати тісто. Дати тісту підрости.
Вимішати ще раз. Поділити на частинки. Розкатати одну частину, змастити томатним соусом, викласти любу начинку, притрусити тертим сиром і запікатити при температурі 180-200 градусів.

Vero [ 21 лютого 2014, 19:03 ]  [Видалено]

ДописДопис був видалений | видалив: Vero | 21 лютого 2014, 19:04.

Rosinka [ 23 березня 2014, 07:25 ]  Re: Смачного!

Заварні тістечка.

інгредієнти:

● 100 гр. вершкового масла
● Стакан борошна
● Стакан води ( 250 мл)
● Чверть чайної ложечки солі
● 4 яйця

Для крему візьмемо
● Половину банки згущеного молока
● 200 гр. вершкового масла

Приготування:

1 . Налийте воду в невелику каструльку , додайте масло і сіль. Зачекайте поки вода закипить , зніміть з вогню і відразу ж всипте склянку борошна. Швидко - швидко розмішайте , щоб тісто стало однорідним. Коли мука добре вимішена, тісто виходить дуже м'яким і збирається в кульку. Нехай воно залишається в каструлі і остигає. У злегка остигле тісто по одному вбивайте яйця і після кожного яйця добре вимішуйте тісто ложкою або дерев'яною лопаткою.
2 . Духовка вже повинна бути розігріта до 200 градусів. За допомогою двох чайних ложечок викладіть на деко кульки на великій відстані одна від іншої. Якщо є кондитерський мішок - видавлюйте смужки , тоді заварні тістечка вийдуть і смачними , і красивими. Випікайте 10 хвилин , потім зменшіть температуру до 180 градусів і потримайте ще хвилин 15 - 20. Коли тістечка трохи підрум'яняться , дістаньте їх , дайте охолонути. Потім начиніть кремом.
3 . Заварні тістечка можна зробити з будь-яким кремом , наприклад , таким : збийте м'яке вершкове масло міксером до білого і поступово вливайте згущене молоко. Збивайте крем поки він не стане однорідним і повітряним.
4 . Наповніть заварні тістечка кремом за допомогою кондитерського шприца або просто зріжте у тістечка верх і покладіть усередину пару ложечок крему.

Сторінка 1 з 1 Часовий пояс UTC + 2 годин