Джерело Християнський форум «Джерело»
Праведний, як пальмове дерево, розпустить гіллє своє...
(Пс.92:12)
Джерело Поезія Рейтинг Форум
Сьогодні: 28 березня 2024, 12:18




Відповісти
Псевдо:
Тема:
Текст повідомлення:
Введіть ваше повідомлення тут, воно може містити не більше ніж 10000 символів. 

Налаштування:
BBCode вимкнено
Не перетворювати автоматично адреси URL в посилання
Код підтвердження
Код підтвердження
Код підтвердження:
Введіть код точно так, як на зображенні. Регістр букв немає значення, нуль відсутній на зображенні.
   

Огляд теми - Після молитви - проблеми... Чому?
Автор Повідомлення
  Тема повідомлення:  Re: Після молитви - проблеми... Чому?  Відповісти з цитатою
Згадав стару притчу, як один чоловік молився до Бога, але здавалось все ставало тільки гірше. І одного разу сниться йому ніби він іде берегом, обертається і бачить самотні сліди. І так говорить: "Господи чому ти не зі мною?" І чує у відповідь: "Це мої сліди. Я несу тебе на руках".
Допис Додано: 23 жовтня 2018, 20:34
  Тема повідомлення:  Re: Після молитви - проблеми... Чому?  Відповісти з цитатою
Як можна "молитву закинути" як можна "молитовник тримати в руках" :(

Молитва може складатись з таких питань: як я стою перед Богом? Яка моя віра? Як цим чи іншим в житті, прославити Бога? Що Біблія говорить стосовно тих чи інших життєвих ситуацій? Скільки місця для Бога в тих чи інших справах? В яку Біблійну Школу Бог хоче мене привести? Як не бути рабом гріха?

Ось ці молитви завжди будуть з тобою і нікуди не закинуться і линуть з серця.
Допис Додано: 13 липня 2018, 16:15
  Тема повідомлення:  Re: Після молитви - проблеми... Чому?  Відповісти з цитатою
В мене таке буває...чи не зовсім таке. Є моменти коли молишся за когось/щось, здається стає гірше, але тре стояти до кінця. Сіяти молитву в вірі і любові, тоді, як каже апостол, "часу свого пожнемо, коли не ослабнемо" (Гал.6:9).
А ще, читаю псалми на молитві. Молитва - це присутність, це спілкування. Неможливо любити когось і розмовляти при потребі. З Ним прагнеш бути завжди.
Чому після молитви не зовсім той результат? Не знаю що сказати. Я б спитав, але так щоб серцем, живим словом, не писаним.
Допис Додано: 13 липня 2018, 14:40
  Тема повідомлення:  Re: Після молитви - проблеми... Чому?  Відповісти з цитатою
я завжди молюсь Отче Наш
Допис Додано: 02 липня 2014, 17:25
  Тема повідомлення:  Re: Молитва з випробуванням!!!  Відповісти з цитатою
Дякую,що пояснили і допомогли.Слава Господу!!!
Допис Додано: 14 вересня 2009, 12:09
  Тема повідомлення:  Re: Молитва з випробуванням!!!  Відповісти з цитатою
Валя, у моєму житті було все якраз навпаки: часто Бог відповідав на молитву. Але тут одне но... Бог хоче навчити нас молитися щиро від серця і з вірою, а не просто читаючи чужі молитви з молитовника. Я переконаний, що коли ми молимося заради того аби відмолитися, то така молитва Богу не є приємною. Будьте як діти. 9 І Я вам кажу: просіть, і буде вам дано, шукайте і знайдете, стукайте і відчинять вам! 10 Бо кожен, хто просить одержує, хто шукає знаходить, а тому, хто стукає відчинять. 11 І котрий з вас, батьків, як син хліба проситиме, подасть йому каменя? Або, як проситиме риби, замість риби подасть йому гадину? 12 Або, як яйця він проситиме, дасть йому скорпіона? 13 Отож, коли ви, бувши злі, потрапите добрі дари своїм дітям давати, скільки ж більше Небесний Отець подасть Духа Святого всім тим, хто проситиме в Нього? (Лук.11)

Проте написано також у посл.Якова 4:2-3 Бажаєте ви та й не маєте, убиваєте й заздрите та досягнути не можете, сваритеся та воюєте та не маєте, бо не прохаєте, прохаєте та не одержуєте, бо прохаєте на зле, щоб ужити на розкоші свої.

Тому молитва повинна мати дві складові: 1) щиросердечна молитва безпосередньо до Бога своїми словами по вірі; 2) в молитві просити те, що угодне Богу.

Що значить молитися з вірою? А це означає те, що віра від слухання (читання) Слова Божого. То дуже добре, що Ви вивчаєте Слово Боже. А тому читаючи Біблію, і сприймаючи написане в ній, відразу складайте молитву і просіть згідно Слова Божого. Така молитва буде і по вірі, і угодною Богу. :)

P.S. Бог не потребує багатослівної молитви. Для того щоб Бог почув молитву віри не потрібно жодного молитовника, жодної ікони чи вервички, а лише добрий намір і віру Божу (що від Слова Божого). Скажи два-три слова з вірою і отримаєш відповідь!
Допис Додано: 14 вересня 2009, 09:59
  Тема повідомлення:  Після молитви - проблеми... Чому?  Відповісти з цитатою
Може в когось таке виникає як в мене,а може і ні.Коротко розповім! Після того як я закінчила школу (а то було дуже давно),я все рідше почала молитися,а згодом я її чисто закинула :( Але вже як 2,5 роки я вивчаю Слово Боже,я засинаю і прокидаюся з молитовником в руках.Ви скажете добре,але є одне але,,,,,,,я незнаю може повинно так бути,як тільки я довший час помолюся відразу щось стається,проблеми зі здоровям як в мене так і в сімї,постійно щось з квартири пропадає.В мене брат служив в армії я за нього молилася від першого дня,давала за здоровя в Церкву.Йому важко служилося! Як тільки я покидала молитися - життя знову налагоджувалося, братові служилося легше. Може це Бог посилає мені випробовування? Підкажіть що робити?
Допис Додано: 13 вересня 2009, 23:23

Вперед:  

cron ©2006-2024 "Джерело"
Джерело
Каталог християнських ресурсiв <Для ТЕБЯ>